• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ay koptum ahahaha :9:
aynısını pazardan aldım demiş
o da hemen altın dimiş:27: Allah kimseyi sonradan görme yapmasın :27:

Di mi ginamm akıyo yani sonradan görmeliği

Şmdi derki zenginin parası fakirin çenesi yorar knuşun biz parada hediyede değiliz ki

Görgüsüzlük bu resmen yakında kocişkomum bıçtığı altın kaka diye resim ekler :60::60::60:

Di mi ginamm akıyo yani sonradan görmeliği

Şmdi derki zenginin parası fakirin çenesi yorar knuşun biz parada hediyede değiliz ki

Görgüsüzlük bu resmen yakında kocişkomum bıçtığı altın kaka diye resim ekler :60::60::60:

aynen valla :9:
biri de isim vermedene yazmıstı ceylanla azer bülbül evlenmiş diye kopmustum :52::52:

ay biride yazmış gördüm gördümde böyle görmemiş görmedim diye :27::27::27:

kendide profilime girenler eskilerden sıkılmıştır yenileri görsünler diye koyuyorum eli hiç boş gelmez daha çok varda bi kısmı bunlar diyor :27::27::27:

kendide profilime girenler eskilerden sıkılmıştır yenileri görsünler diye koyuyorum eli hiç boş gelmez daha çok varda bi kısmı bunlar diyor :27::27::27:

Sana geliyoruz yarabbim :60::60::60:

Bence o kız çok saf cidden :31:

Marmi sen kimden elektirik alamıyorsun :60: ben sana trafo kurdum oysaki :52::52::52:

İsmi lazım değil baş harfi sen :60::60:

Bilmezsen ayıp zaten :60::60:

diğer topikte konusu olmuştu ordan bildim bi iki baktım ama sıkıldım ya bak bak one bitmiyor sonu yok :27::27:

Şimdi o yorumu okuyordum :27::27::27:

Back
X