• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Di mi ginamm akıyo yani sonradan görmeliği

Şmdi derki zenginin parası fakirin çenesi yorar knuşun biz parada hediyede değiliz ki

Görgüsüzlük bu resmen yakında kocişkomum bıçtığı altın kaka diye resim ekler :60::60::60:

:60: :60: :60:

aynen valla :9:
biri de isim vermedene yazmıstı ceylanla azer bülbül evlenmiş diye kopmustum :52::52:

ay zaten o herifi nasıl almışsa parası için herlade :ssz::ssz: kendide çok matah değil ama genede kocacık :37::37:

iyi ki forumdan biri için isim vermeden yorum yap topiği kapanmış, buraya taşınmış galiba:ssz::9::9:
yoo biz hep böyleyiz :ssz::9:
ay biride yazmış gördüm gördümde böyle görmemiş görmedim diye :27::27::27:

kendide profilime girenler eskilerden sıkılmıştır yenileri görsünler diye koyuyorum eli hiç boş gelmez daha çok varda bi kısmı bunlar diyor :27::27::27:

:27::27:

diğer topikte konusu olmuştu ordan bildim bi iki baktım ama sıkıldım ya bak bak one bitmiyor sonu yok :27::27:

Şimdi o yorumu okuyordum :27::27::27:

:60: :60: :60:

ay zaten o herifi nasıl almışsa parası için herlade :ssz::ssz: kendide çok matah değil ama genede kocacık :37::37:

He ya neyse daha fazla konuşup yüceltmeyelim konuşuldukça büyürmüş insan dalga amaçlı konuşuyoruz ama yine de büyüyo işte :31:

isim vermeden çekiştiriyorsunuz yani,beni de çekiştirmeden kaçayım ben o zaman:9::4:

yok hayır açık adres yazıyoruz yani herkez bile kim oldğunu isim de veririz

Safir safir safir safir :34: :27::27::27::27:

Bence sonradan görme :26: uf neyse bilemdiğimiz insanlar :27:

Biliyordum :60: ammaa nefretle başlar en güzel aşklar :52::52::52::52::52:

Hahahaha aslında aşığım o yüzden gıcık oluyorum ya :23:

vır vır vır vır bi susun be bı susun cenenız kopmasın:3::3::3:
ya bide yazmış ben kaşlarımı bıle aldırmıyorum dıye yalan ya o kaşta alınmamışsa bende galatasaraylı sabrıyım:27::27::27:

"bana yazdıysan ayıp ettin sadece soru sormuştum çünkü ;) beni kıskanç arkadaşlarla karıştırma en güzel ünilerden mezum oldum master yaptım ama ayda 2 bin kazanıyorum ve hiç gocunmuyorum herkesin hayatı kendine sonuçta . "

bu nasıl bir yorumdur ya :60: koptum :52::52::52::52::52:

"bana yazdıysan ayıp ettin sadece soru sormuştum çünkü ;) beni kıskanç arkadaşlarla karıştırma en güzel ünilerden mezum oldum master yaptım ama ayda 2 bin kazanıyorum ve hiç gocunmuyorum herkesin hayatı kendine sonuçta . "

iyi ki gocunmuyorsun diyesim var ahahahaha :52::52::52::52:

kimki o :27::27::27:

Kim yazmş niye yazmş la anlamadım :53:

yoo biz hep böyleyiz :ssz::9:

:27::27:

Evet azer bülbülden anca onlar çıkar :60:

Yok hayır burası hep böyle :34:

yoo isimde veriyoruz biz sıkıntı yok zaten bunlar herkese açık olan şeyler saklicak bi durum yokki :34::34:

yok hayır açık adres yazıyoruz yani herkez bile kim oldğunu isim de veririz

Safir safir safir safir :34: :27::27::27::27:

Hahahaha aslında aşığım o yüzden gıcık oluyorum ya :23:

Niye ki :26: isim vermeden mi şey yaptık :9::9::9: hiç farkında değilim az dedikodu yapıyoruz galiba

daha önceki yazdıklarınızı bilmiyorum, ben sadece bugün bu yazdığınıza denk gelip takılayım demiştim.:34: iyi geceler.:10:

canım kaşar peynir istedi ya hem de cok fena :53:
hamile halimi düşünemiyorum ben:4:

Back
X