• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

sayende gülüyoz biz de
sizin çok sık kullandığınız bi ifade var gülen bişi onu bulamadım yaa :44:

Sizi çoğul anlamadamı kullanıyorsun yoksa bana sizmi diyorsun :9: banaysa deme lütfen :9:

Hangisi bumu :60: bunu kullanırım ben hep buysa iki nokta üst üstenin arasına 60 koyacaksın yani şöyle arası açık yapayım : 60 :

gelmedii ama pembe ayucuklu pijamam battı :60::60:

Pmebe ayucuklu pijamaya iyi bak litfen sen onu.... konuşamıyorum nelat olsun :60: :60: çok şey derimde marmi kızar :60: :60:

Son düzenleme:
Sizi çoğul anlamadamı kullanıyorsun yoksa bana sizmi diyorsun :9: banaysa deme lütfen :9:

Hangisi bumu :60: bunu kullanırım ben hep buysa iki nokta üst üstenin arasına 60 koyacaksın yani şöyle arası açık yapayım : 60 :

Pmebe ayucuklu pijamaya iyi bak litfen sen onu.... konuşamıyorum nelat olsun :60: :60: çok şey derimde marmi kızar :60: :60:

Telden yazamıyorm zaten:19:

sana siz demiştim tamam demem :1:

:60::60:

böyle baskı altında olmazkiii :52::52:

Tamam merak etmse marmim :60: :60: temiz buralar bozmuyorum :60:

O kadar lanlı lunlu konuştuktan sonra siz li bi kelimeyi bünyem kaldırmadı :60: :60:

Ne kadar çizgisiz olmuşuz biz bak bunu fark ettim :60:

2010 dan beri üyesin o nedenle böyle bi saygı duyasım geldi :60:
bunu yazarken de üyesin(iz) yazacaktım duraksadım :60:

Back
X