• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kemdimle dalga gectm be niye kurtarcam diye şey ettin :27:

Daha bitmiyo kız dur 1. Sezondasn 8e gelince düşünrsün onu bnmki 9. Sezon 6. Bolume gelmis izlemiyorm bitmesn diye diyo:27::27:

kurtarmaya çalışmadım laa fikrimi şeyettim söyledim:60: leydimm gene mi uykusuz yine mi güzeliz biz laa:50::31: hapa başlıcam artık uyumak için:52:

ginam uyukluyorum :ssz:
tam uyudum ki sevdicek aradı uykumun içine ..:27:

Olamaaaazzzz kaçmasnnn yat geri yattt:52:

kurtarmaya çalışmadım laa fikrimi şeyettim söyledim:60: leydimm gene mi uykusuz yine mi güzeliz biz laa:50::31: hapa başlıcam artık uyumak için:52:

Ben dün iyi uyudum ama gece 2fe yattm öğlen 2de zor actm gözümü deliksiz uyumusum ben çözdm ya kafama bisey takmaynca uyuyabliyorm ben:26:

deme öyle ya ayda yılda bir erken uyuyacaktım:27:
üff nasıl susadım ya üşeniyorum kalkmaya :ssz:

aman sanki işe gidiceksin :23::23:

Olamaaaazzzz kaçmasnnn yat geri yattt:52:

Ben dün iyi uyudum ama gece 2fe yattm öğlen 2de zor actm gözümü deliksiz uyumusum ben çözdm ya kafama bisey takmaynca uyuyabliyorm ben:26:

ohh negüzel uyumuşsun :21::21:

Offf çok tırsıyorum suuss suss demeee sakınnn :52::52:

karı-şımda da devasa bi ayna :60: gece gece ne diye açtın bu konuyu :60:

Kemdimle dalga gectm be niye kurtarcam diye şey ettin :27:

Daha bitmiyo kız dur 1. Sezondasn 8e gelince düşünrsün onu bnmki 9. Sezon 6. Bolume gelmis izlemiyorm bitmesn diye diyo:27::27:

Yok ya şimdiden şaptım ben :5::5::5: hemen biterse :5::5::5:

gidip diyeyim mi ben korkmam :27::27:

deme deme :27::27::27:

renci gelmişş holayy :38::38::38:

stil daha birinci sezondamısın oh negüzel bi dünya bölüm var izliyeceğin :27::27:

evet canım ya ama yarın biter 1.sezon ben böyle 2 günde 1 sezon bitirirsem bişi kalmaz yetişirim size:5:

Back
X