• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

karı-şımda da devasa bi ayna :60: gece gece ne diye açtın bu konuyu :60:

Yok ya şimdiden şaptım ben :5::5::5: hemen biterse :5::5::5:

deme deme :27::27::27:

evet canım ya ama yarın biter 1.sezon ben böyle 2 günde 1 sezon bitirirsem bişi kalmaz yetişirim size:5:

Benmde ayna var odamda kafamı yoegandan çıkaramıyodm hahahah :60::60:

Yavaş izlicen o zaman mümkn değil pek ama mümkn kılmaya çslışrz :27: oyalarz seni burda

Asıl yazın napcan onu düşün açıp 0dan başlarsn yne benm gbi cok özlüyorm :43:

2dw kalkmısz ben bi de yatıyorm karanlk ve telle uğraşıyorm gözmde ufack kapanma yok yaa:19:

telden mi yazıyorsun şuanda anaammm çok gıck çok uyuz çok fena ben sinir oluyorum teldeyken.. özellikle smiley kullanamıyorum ne yazsam ifadesi eksik gibi geliyor

telden mi yazıyorsun şuanda anaammm çok gıck çok uyuz çok fena ben sinir oluyorum teldeyken.. özellikle smiley kullanamıyorum ne yazsam ifadesi eksik gibi geliyor

Yeahh teldeym normal siteyi açtm smilelar var altnda pcdeki gibi :27:

Android uygulamasndan giriyosndr altnda full site diye bi yazı var en altta ona tıkla aynı pcdeki gibi :27::27:

niye ifade kullanamıyosun canım bende akıllı telden giriyorum ifade kullanabiliyorum kkya girince en aşağıya kadar git full site yazıyor onu tıkla bil.dan giriyo gibi oluyo canım:34:

Yeahh teldeym normal siteyi açtm smilelar var altnda pcdeki gibi :27:

Android uygulamasndan giriyosndr altnda full site diye bi yazı var en altta ona tıkla aynı pcdeki gibi :27::27:

niye ifade kullanamıyosun canım bende akıllı telden giriyorum ifade kullanabiliyorum kkya girince en aşağıya kadar git full site yazıyor onu tıkla bil.dan giriyo gibi oluyo canım:34:

hadi yaa bende deniyim bunu hatta hemen şimdi deniyim merak ettim:52: başıma ne gelirse bu meraktan gelcek :27:

Back
X