• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

şu beğen butonuda gitti geri gelmicek gibi negüzel istediğimiz kadar beğeniyoduk kim beğenmiş napmış bakıyoduk :27:

:16: aşk o aşk kedi sevmez ama onları seviyo hayvanları seviyo napiyim sevmiyorm diye aç susuz mu bırakıym diyo

Bi de kediye oyun öğretms elini.yumruk yapıyo kafa at kzım babaya diyo kedide kafasıyla yavasca vuruyo eline :9::9:

Bana yaklasmiyolar hee :52:

tos yapıyo yani kıyamam ben ona :16::16: buarada seviyor demekki 'babaya' diye demezdi kesinlikle :46::46:

Seviyo seviyo :9: kendine aç bitir alıyo kıyamıyo hepsini.onlara veriyo :9:

Bizde köpek beslemeyi düsünüyoruz evlenince inşallah:16:

kedi alın bence çünkü kediye birşey öğretmenize gerek yok kum koyarsın gider yapar yemeğini koyarsın yer ve çok tatlıdırlar bi purrr purrr yapar kendiinden geçersin :16: ben köpekte çok severim canım ama bakımı zor heryönden :34:

Kediler ısırır mı hiç merak ettim :1:

tabiki ısırır sıkıştırırsan kızdırırsan canını yakarsan ama durup dururken ısırmaz canım bide oyun oynarken hafif ısırır oynuyo işte sıpalar :24::24:

kedi alın bence çünkü kediye birşey öğretmenize gerek yok kum koyarsın gider yapar yemeğini koyarsın yer ve çok tatlıdırlar bi purrr purrr yapar kendiinden geçersin :16: ben köpekte çok severim canım ama bakımı zor heryönden :34:

tabiki ısırır sıkıştırırsan kızdırırsan canını yakarsan ama durup dururken ısırmaz canım bide oyun oynarken hafif ısırır oynuyo işte sıpalar :24::24:

Evet ya bakımı çok zor köpeğin cidden kediyi evde bırak git ne bi yeri dişler ne de dağıtr dmi köpek oyle mi aman yarabbimmm

Evet ya bakımı çok zor köpeğin cidden kediyi evde bırak git ne bi yeri dişler ne de dağıtr dmi köpek oyle mi aman yarabbimmm

aynen öyle canım ama ben kuşumu bile bırakıp bikaç saat dışarı çıksam aklım onda oluyor koşa koşa geliyorum :27: ayrıca gerçekten çok sevmeniz lazım alıp sonra hevesi geçince sokaklara bırakıyo insanlar :14::14: heryere istediğin gibi gidemiyorsun bide çocuk olunca evdeki bütün hayvanları sokağa atmak diye bir adette var nedense :47::47: oyüzden iyi düşünmek lazım canım :34:

aynen öyle canım ama ben kuşumu bile bırakıp bikaç saat dışarı çıksam aklım onda oluyor koşa koşa geliyorum :27: ayrıca gerçekten çok sevmeniz lazım alıp sonra hevesi geçince sokaklara bırakıyo insanlar :14::14: heryere istediğin gibi gidemiyorsun bide çocuk olunca evdeki bütün hayvanları sokağa atmak diye bir adette var nedense :47::47: oyüzden iyi düşünmek lazım canım :34:

Evet bibim biz besledik 3 tane köpek güzelleştrdik sonra sahiplendirdk ilkini petshoptan almstk ama son 2sni barınaktan aldk :43:

Ordaki hayvanların ne şartlarda oldğunu görnce nefret ediyosun ya bakana da atana da saydırıyosnn:47::47:

köpeğin bakımı cok zor kızlar ya
daha doğrusu bakamayan için zor :26:
ünide bizim arkadaşa sevgilisi hediye etmişti golden cinsi
kendi kakasını yiyordu :26:
hastalandı falan. kakasını yapacak yeri öğretemediler etraf mahvoluyordu.
ya eğitmeyi bilmek lazım ya cabuk egitilecek hayvanlar lazım :26:

köpeğin bakımı cok zor kızlar ya
daha doğrusu bakamayan için zor :26:
ünide bizim arkadaşa sevgilisi hediye etmişti golden cinsi
kendi kakasını yiyordu :26:
hastalandı falan. kakasını yapacak yeri öğretemediler etraf mahvoluyordu.
ya eğitmeyi bilmek lazım ya cabuk egitilecek hayvanlar lazım :26:

Eğitememiş ginam aç kalmstr ondan kakasnı yemistr ben hic denk gelmedm 3 tane baktk bizde hic oyle bisi olmadı ama tabi ne ozel hayatn kaliyo ne bisi bi yere gidemiyosn hep akln kalıyo :31:

Eğitememiş ginam aç kalmstr ondan kakasnı yemistr ben hic denk gelmedm 3 tane baktk bizde hic oyle bisi olmadı ama tabi ne ozel hayatn kaliyo ne bisi bi yere gidemiyosn hep akln kalıyo :31:

bilmiyorum aç kalıyor muydu ya cocuk mamasını veriyordu
hatta özel tavuk alıyordu falan. kakasını yapar yapmaz yıyordu ya :26:
benim de kaplumbagam vardı cok seviyordum 1 yıl baktım sonra cok durgunlaştı kabugu yumusaklastı ben de ölür diye korktum petshopa verdim cok üzüldüm ama:5:

benim de kaplumbagam vardı cok seviyordum 1 yıl baktım sonra cok durgunlaştı kabugu yumusaklastı ben de ölür diye korktum petshopa verdim cok üzüldüm ama:5:

Benmki de balıklara sardı bu sefr gitti bi dünya balk aldı ölüyolarms ama smdi tek tek :26:

Bende alcam fanusta iki balık :)) heves ettm :1:

Evet bibim biz besledik 3 tane köpek güzelleştrdik sonra sahiplendirdk ilkini petshoptan almstk ama son 2sni barınaktan aldk :43:

Ordaki hayvanların ne şartlarda oldğunu görnce nefret ediyosun ya bakana da atana da saydırıyosnn:47::47:

aynen canım :47::47::47::47:

:14::14:

neyse kızlar yatıyorum ben yarın dizim in akibeti belli oluck hastaneye gidicem :27:

Benmki de balıklara sardı bu sefr gitti bi dünya balk aldı ölüyolarms ama smdi tek tek :26:

Bende alcam fanusta iki balık :)) heves ettm :1:

fanusta alma ginam koku yapıyor ve sürekli suyuyla vs ilgilenmezsen ölürler.
bizim de vardı gecen yıl ama akvaryumda hava filtresi falan almıstık
yoksa ölüyorlarmıs :26:

Back
X