• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hepimiz bayanız arkadaşlar bize naziklik yakışır. yeniyim diyorum ısrarla sinirli ve anlayışsız bi tutum içinde davranıyorsunuz. size laf anlatmaya ve sormaya çalışıyorum bilmediğim için cvplarınıza bakın. inan hoşgörü bukadar zor değil. uzaklaştırma bence siz gibiler için gerekli. iyi geceler

ay atar yaptı gitti ya :52:
ama sana başından beri dedik burası yeri değil diye gayet nazik yazdık sen devam ettin hala anlayıstan bahsediyorsun :27:
hadi iyi geceler :ssz:

Son düzenleme:

ay atar yaptı gitti ya :52:
ama sana başından beri dedik burası yeri değil diye gayet nazik yazdık sen devam ettin hala anlayıstan bahsediyorsun
garip ya:27:
hadi iyi geceler :ssz:

kız yok gitmez o baksana:27: msj doldurucam diye takmış diyoruz git doldurma topiğine diye anlamıyor :27:

çokmu mutlu oldun şimdi bende uzaklaştırılıcam diye. allahım cvp a bak. bişi demiyorum. evet beni uzaklaştırdınızx rahatlayın.

ay kötü bir şey dememiş ki be:9:
sende mi koç burcusun zeze:52::52:

Allahım kriz geldi :9::9:

Bak zeze bilmediğin icn ceza almazsn belki ama huzurumuzu bozmazsan iyi olucak yukarda geyik sohbeti yazan yere tıkla direk karşına msj doldurma yeri çıkıcak zaten okey:34:

Lütfen uzatmaaa şimdii :19:

Back
X