• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hee sanki istemedimizle konuşmak zorundayız nebileyim nedir necidir :19::19:

arkadaşım ben sizle konuşmaaya çalışmadım ki sende konuşmak zorunda kalasın. allah aşkına cvp vermek adına yazmayın. durumu izah ettim. alttan aldım. sizin durumunuz nedir. yok biz uzaklaştırdk. sende uzaklaştırılınca anlarsın. oh olsun tarzı cvplar iyide benle sorununuz ne. ben yeniyim ve kusura bakmayın demişim ama siz resmen bi asabiyet durumundasıznz

Bak zeze bilmediğin icn ceza almazsn belki ama huzurumuzu bozmazsan iyi olucak yukarda geyik sohbeti yazan yere tıkla direk karşına msj doldurma yeri çıkıcak zaten okey:34:

Lütfen uzatmaaa şimdii :19:

niye ki suçu bilmemek mazeret sayılmıyor vatandaslık dersinde öğrendim ben :52:
ilk banımı da aldıgımda ne kadar masumca bilmeden yazmıstım biliyor musun hehey:52:

arkadaşım ben sizle konuşmaaya çalışmadım ki sende konuşmak zorunda kalasın. allah aşkına cvp vermek adına yazmayın. durumu izah ettim. alttan aldım. sizin durumunuz nedir. yok biz uzaklaştırdk. sende uzaklaştırılınca anlarsın. oh olsun tarzı cvplar iyide benle sorununuz ne. ben yeniyim ve kusura bakmayın demişim ama siz resmen bi asabiyet durumundasıznz

25 i doldurdun artık iyi geceler bize yazmasan cevap vermicez zaten

neyse kızlar çıkıyorum ben uğraşamam gece gece

inatla banlanmak istiyorsun geyik topiğinde tartışmada yapamazsın yeter bukadar bence :3::3::3:

tartışma yapan benmi oldum cnm lütfen yazıları bi oku. okuda cvp ver. ben sizin bana olan tutumunuza kızıyorum. tartışma başlatan sizsiniz. siz cvp yazınca iyi. ben kendimi savununca tartışmışmı oluyorum. yapmayın allah aşkına

ay tamam neyse valla uzatmayalım :34:
bibim ekşını görmeden uyumadın ne mübarek insansın sen:52:

niye ki suçu bilmemek mazeret sayılmıyor vatandaslık dersinde öğrendim ben :52:
ilk banımı da aldıgımda ne kadar masumca bilmeden yazmıstım biliyor musun hehey:52:

Diyosuuunn bende atasözü yüznden banlanmştm :27:

Fare zehri diye bi konu açılmstı hatrlıyo msn içip intihar etmek isteyen herkes fake sanmsti bende delinin biri kuyuya tas atms 40 akıllı çıkaramams demistm:52::52::52:

Diyosuuunn bende atasözü yüznden banlanmştm :27:

Fare zehri diye bi konu açılmstı hatrlıyo msn içip intihar etmek isteyen herkes fake sanmsti bende delinin biri kuyuya tas atms 40 akıllı çıkaramams demistm:52::52::52:

ay ben natlusun daha da gelmem konusuna halay ceken smile koydum diye 30 puanlık ceza aldım yorum bile yoktu:52::52:

Son düzenleme:
Back
X