• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Cok ozel durumlarda olum olur hastalik olur. Kiz arkadasimi kaciricam 1 gunluk izin alabilirim olmaz rengo. :26:Ben inanmadim, hislerimde de yanilmam ama neyse... :)

benimde hislerim başından beri öyle dedi zaten bu konudan önce evden kaçmasından korkuyoruz diye konu vardı nasıl olduysa izin aldıda çocuk evden kaçtılar dizi gibi bölüm bölüm :27:

eskidende cesaretliydim ama şimdi hiç birşeyden korkmuyorum ya :26: mesela böyle tek başıma izleyip ışıksız içeri gidemezdim şimdi karanlıkta takılıyorum geziyorum evin içinde :27::27:

tabi çıtırınla evlenince cesaret geldi:23::23::27:

valla bilmiyorm doğru olmayabılır de kkda olan seylere sasırmıyorm artık:52:

Beni sasirtan bir konu olmuyor zaten artik. :52:

benimde hislerim başından beri öyle dedi zaten bu konudan önce evden kaçmasından korkuyoruz diye konu vardı nasıl olduysa izin aldıda çocuk evden kaçtılar dizi gibi bölüm bölüm :27:

Inanmadigim konulara artik yorum yapmiyorum. Bu da onlarin eksikligi. :21:

tabi çıtırınla evlenince cesaret geldi:23::23::27:

eskiden daha inançlıydım zamanla inancımı yitirmeye başlayınca korkularımda kaybolmaya başladı :26: yani ben öyle bir sonuç çıkardım nedense :26:

Beni sasirtan bir konu olmuyor zaten artik. :52:

Inanmadigim konulara artik yorum yapmiyorum. Bu da onlarin eksikligi. :21:

aynen bende inanmadığım konulara yorum yapmamaya çalışıyorum :24:

eskiden daha inançlıydım zamanla inancımı yitirmeye başlayınca korkularımda kaybolmaya başladı :26: yani ben öyle bir sonuç çıkardım nedense :26:

Sen geyikten gidiyorsun daha cok. :60:

Saat 1 oldu ben hala burdayim. Iyi geceler. :23:

inancını yitirme canım
aksine artarak devam etsin:34:

Back
X