• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Iyi aksamlar kizlar.

Tuti benim masaj isi hastanede cok bekleyince yatti. Bende hirsimi arada alisveris magazasindan aldim. :)

Hoşgeldnn ohhh o da stres atma yöntemi sonuçta :9:

yok canım ne alaka biyerim ağrımasa niye yapıştırim :27:

Hadi yaw olsun alışveriş daha iyi gelmiştir canım :21:

:27::27: ülke sorunu yapcm yakında yakıyı :60:

Hoşgeldnn ohhh o da stres atma yöntemi sonuçta :9:

:27::27: ülke sorunu yapcm yakında yakıyı :60:

Hosbulduk canim nasilsin.

Ceket aldim ama ihtiyacim yok cunku daha Pazar gunu baska bir ceket almistim. Fondoten aldim ona ihtiyacim vardi ama renginden memnun degilim degistiricem. Yanimda nakit fazla yoktu, kartim da yanimda degildi, yoksa daha alacaktim . Guzel , pariltili bir ruj gordum onu alicam mutlaka. Hayvanlar uzerinde deney yapmayan bir marka cok sefdim. :27:

Son düzenleme:

Ceket aldim ama ihtiyacim yok cunku daha Pazar gunu baska bir ceket almistim. Fondoten aldim ona ihtiyacim vardi ama renginden memnun degilim degistiricem. Yanimda nakit fazla yoktu, kartim da yanimda degildi, yoksa daha alacaktim . Guzel , pariltili bir ruj gordum onu alicam mutlaka. Hayvanlar uzerinde deney yapmayan bir marka cok sefdim. :27:

İyiyimmm hep aynı işte monoton :9:

Bende yarn veya ertesi gün incem bakınmaya :9: hangi marka o hayvanlarda deney yapmayan eminm bilinen büyük markalar yapıyodur :50:

Zenginlik başa bela :27::27:

İyiyimmm hep aynı işte monoton :9:

Bende yarn veya ertesi gün incem bakınmaya :9: hangi marka o hayvanlarda deney yapmayan eminm bilinen büyük markalar yapıyodur :50:

Liz earle fondoteni gercekten guzel, ruju da . Turkiye de var mi bilmiyorum. Ben ilk defa deniyorum bu markayi devam edicem sanirim.
işte hatun olmak böyle birşey :27:

Kadin akli degil mi :))

Zengin degilim ama kaliteli mal severim. :27:

Hayvanlar uzerinde test edilmeyen urunler kullanmak lazim. Ben cok dikkat ediyorum artik. :34:

Ben pek makyaj yapmam zaten bi rimel bi de gözaltı morluklarım için kapatıcı dudağıma da niveanın vişneli koruyucusu benm makyajım bu kadar :26:

Back
X