• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Guzel bir sey aldik ama giydi mi supheliyim, yarin sinemaya gidince ogrenicem.:)

Yok bir dene yolla baga...(:27:)

Lezimsi geceler. :60:

Karsida degilim ama bakacak kadar geniste degilmisim. :52:

Hahahh ayy öyle oldu di mi :60::60:

ya bilmiyorum ki duramam heralde ya:52::27:

5 yılın hıncı nasıl çıkıcak ginam öyle de durursun ki :60::60::60:

Bende izlerim denk gelirsem bu yılınkini izlemedim mesela düştü mü ki nete :52::52:

İzlerken de vay be oluyorum :53: :60::60:

Seninkin gözü senden başkasını görmüyo anlaşılan ya da yanlızken bakıyo :60::60::60:

benle alakası yok bence yapı meselesi :27: yanlızken bakıcak bi durum yok ben o tarz şeyleri kıskanmıyorum zaten istediği kadar baksın oyüzden bakayım diye bi derdi yok heralde :27:

nete düştü tabi canım çoktan o defile zaten daha önce oluyor e2 yılbaşında veriyor canım :34: izlerken bunlar hatunsa ben neyim dediğim bile oluyor yaa :23::23:

:52::52::52:

ben böyle bile duramam ya:52:

:9::9::9::9::9:

benle alakası yok bence yapı meselesi :27: yanlızken bakıcak bi durum yok ben o tarz şeyleri kıskanmıyorum zaten istediği kadar baksın oyüzden bakayım diye bi derdi yok heralde :27:

nete düştü tabi canım çoktan o defile zaten daha önce oluyor e2 yılbaşında veriyor canım :34: izlerken bunlar hatunsa ben neyim dediğim bile oluyor yaa :23::23:

:9::9::9::9::9:

Aynen bibim onlar hatunsa biz neyiz :53::53:

Guzel bir sey aldik ama giydi mi supheliyim, yarin sinemaya gidince ogrenicem.:)

Yok bir dene yolla baga...(:27:)

Lezimsi geceler. :60:

Karsida degilim ama bakacak kadar geniste degilmisim. :52:

dur marketten alıp yolluyorum nasıl olsun :27::27::27:

yiyişiyor gibi öpüşmeler banada itici geliyor çok ama bir küçük öpücük dudaktan çok güzel tam sevgi aşk belirtisi bence :16:

Ben dikkatli baktim neden biliyor musun. Yanlis mi gordum diye. :60:

suskun cum gel 5 leyelim. :9:

benım midem bulanıyor canlı canlı görmeyi:25:
tvdekine benzemıyor hiç görmesi :60: gerci sen anormal olanı görmüşsün ama:24:

dur marketten alıp yolluyorum nasıl olsun :27::27::27:

yiyişiyor gibi öpüşmeler banada itici geliyor çok ama bir küçük öpücük dudaktan çok güzel tam sevgi aşk belirtisi bence :16:
Ben eski kafaliyim o zaman. :60:

Matt , Gerard karisimi olsun. :)

Öhöööm yapsaydın :60::60:

Gerçi sen yurtdışındaydın di mi ilk defa mı denk geldin :52::52:

Opusen ciftler hep var, ama kiz kiza nadir:))

Back
X