• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ben bu gece hiç uyumicam, sabaha kadar oturcam. Sabah da erkenden büyük temizliğe başlicam. Öğleden sonra da arkadaşıma misafirliğe gidicem. Böylece Hem uykusuz hem yorgun olucam veee yarın akşam erkenden uyicamm :) İnşallah tabi. Uykusuzluktan gebersem de uyuyamıyorum bazen.

Aynen bende temizlik yaptm yoruldum baya inşallah uyucam erkendeee :1: bi kıllık yapmazsa uyku:19::27:

Dayanabilcen mi hiç uyumadan o kdar yorgunluğa:50:

Anestezi az alıyorlar bacım bu sene yaa:50: nolcek bizim bu halimiz yahu:43:

Off sorma kaç puan almıştın canım sen :26:

hı çok eğlenceli kuzum ya 5 dk oturamadım bugün

seni evercem ben yoksa yakında evde tutamıcez ya:9:

ahahah biliyonmu bizim yaşımızda bu yan etkiler normalmiş :60: vucutta bekreti çok tutunca ufaktan zehirlemeye başlıyormuş :60: alın bunu benden :27::27:

vallah bizde taze kabak, patlıcan ve domates dolması, salata, cacık mevcut şimdilik:56:

Öyle yemekler yiyemiyoruz biz :(

Diyette eşim. Genelde yemek yapmıyoruz hatta. Sadece et ve ya tavuk kızartıp yanına salata yapıyoruz ama dün canım deli gibi turşu kavurması çekti. Karadenizliler çok yer. Yaptım yedim :D

Sanırım yine salata et :(

Off sorma kaç puan almıştın canım sen :26:

ahahah biliyonmu bizim yaşımızda bu yan etkiler normalmiş :60: vucutta bekreti çok tutunca ufaktan zehirlemeye başlıyormuş :60: alın bunu benden :27::27:
stilcan bu gidişle ben o bekretle gömülcem :D

:1: en azındaan zamanın geçiyo bee ben gbi evde oturup dursaydn napcaktn :52:

ya öylede uyumayı özledim canım ya. çalışmak bana göre değil ya

Öyle yemekler yiyemiyoruz biz :(

Diyette eşim. Genelde yemek yapmıyoruz hatta. Sadece et ve ya tavuk kızartıp yanına salata yapıyoruz ama dün canım deli gibi turşu kavurması çekti. Karadenizliler çok yer. Yaptım yedim :D

Sanırım yine salata et :(

e benim saydıklarım sebze ya kııızzz nolacak sanki her gün her gün bıkarsınız vallah.. bi değişiklik yapın bari o zaman balık yeyin :1::1:

Back
X