• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yok kuzum değilim been:9:

Aman olma yawrucanım zaten :38:

puan 77,228 öyle bişey canım :ssz:

Sizin sağlık için gayet yeterli ama açmayınca açmıyorlar zıkkım kadroyu.Bende 84,5 la bekliyorum bi atama kaldı önümde ama hiiç umutlu değilim.Tekrar hazırlanacağım :31::31::31:

Evlendim evleneli hep mercimek çorbası yapıyorum :1: :1:

O niye :9: domates yap un yap tavuk yap :52::52: acıktım :52::52:

Aman olma yawrucanım zaten :38:

Sizin sağlık için gayet yeterli ama açmayınca açmıyorlar zıkkım kadroyu.Bende 84,5 la bekliyorum bi atama kaldı önümde ama hiiç umutlu değilim.Tekrar hazırlanacağım :31::31::31:

O niye :9: domates yap un yap tavuk yap :52::52: acıktım :52::52:

bende hazırlanıyorum yeniden bende sen gibi umutlu değilim malesef puanlar 80 den aşağı düşmedi :43:

Son düzenleme:
Ben bi yemek molası veriyorum kızlar sizi tanıdığıma çok memnun oldum aşırı aşırısı memnun oldum. Yemekten sonra burda olursanız yine devam ederiz muhabbete öpüldünüz :54::54::54:

Ben bi yemek molası veriyorum kızlar sizi tanıdığıma çok memnun oldum aşırı aşırısı memnun oldum. Yemekten sonra burda olursanız yine devam ederiz muhabbete öpüldünüz :54::54::54:

Görüşürüz canım

Yaaa limon sölesene kapanmadan bakak :27:

Limon konunun kaymağını alıyor bence konu kapanmadan okuyabilirsek ne ala :27::27:

ahahaha gömmem gömmemm yok gömemem :27::27: kurtulmam lazım bundan benim bekretimle gömülemem :27::27:

Sorunda o ya evlenemiyorum :27::27::27: az bozuk bi tipim de ben :27::27:

Puntona kurban hangi konuymuş o:52::52::52:

çok ilginç diil ya evlilikte şeyin santiminin önemi :D evlilikte bu öenmli mi diye :9:
yoklukta gidiyo ideali kaç cmdir ki

Ne varmış ayın 15inde:23:

Evet parası için kandırmıştı kız onu :50:

bişi yok kötü o gün :P

Son düzenleme:
Back
X