• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

çok ilginç diil ya evlilikte şeyin santiminin önemi :D evlilikte bu öenmli mi diye :9:
yoklukta gidiyo ideali kaç cmdir ki

bişi yok kötü o gün :P

Gayet ilginçmiş :27::27: şimdi ben buna net bi cevap verirdim ama vermim çoluk çocuk okur en mantıklı dolaylı yoldan anlatmak

Anahtar ve deliği anahtar çok büyük olursa olmaz çok küçük olursa olmaz illaki o deliği dolduracak kadar olmalı anahtar boyu mühim değil tam uymalı :27::27:

Gayet ilginçmiş :27::27: şimdi ben buna net bi cevap verirdim ama vermim çoluk çocuk okur en mantıklı dolaylı yoldan anlatmak

Anahtar ve deliği anahtar çok büyük olursa olmaz çok küçük olursa olmaz illaki o deliği dolduracak kadar olmalı anahtar boyu mühim değil tam uymalı :27::27:

şimdi şu var anahtar deliğinin boyunu nası ölçeceksin ?
burda sorun var

e benim saydıklarım sebze ya kııızzz nolacak sanki her gün her gün bıkarsınız vallah.. bi değişiklik yapın bari o zaman balık yeyin :1::1:

Aslında balık iyi fikir ama onu da kızartamıyorum mutfak kokacak diye :D

Bugün geçti de, yarın fırında yaparım balığı :1:

Aman olma yawrucanım zaten :38:

Sizin sağlık için gayet yeterli ama açmayınca açmıyorlar zıkkım kadroyu.Bende 84,5 la bekliyorum bi atama kaldı önümde ama hiiç umutlu değilim.Tekrar hazırlanacağım :31::31::31:

O niye :9: domates yap un yap tavuk yap :52::52: acıktım :52::52:

Zaten çorba çok tüketmiyoruz biz, misafir gelince mercimek yapıyorum,eşimin en sevdiği çorba :)

Bazen içine brokoli felan atıyorum :)

Back
X