- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #31.501
Zaten yorgunum ben bi patlarsam görürsün
![]()
Patlaşmayalım biz en iyisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten yorgunum ben bi patlarsam görürsün
![]()
saolun kizlar telden girdigim icin alintilayip yazmasi zor oluyo siz anlayin gariii sohbetiniz hosumangtti anacim durma sende et dedim ve geldimmmmm
iyi aksamlar kizlar sohbetinize bende katilabilirmiyim
saolun kizlar telden girdigim icin alintilayip yazmasi zor oluyo siz anlayin gariii sohbetiniz hosumangtti anacim durma sende et dedim ve geldimmmmm
Patlaşmayalım biz en iyisi![]()
Boşveeeerr yapıyorsun yapıyorsun hiç biri bitmiyor ütüsü bitmiyor çamaşırı bitmiyor o bitse yemeği
Azıcık boşvermek lazım![]()
hoşgeldin tabi ki canım katıl bize hayatını yaşa :))))
![]()
evdede tekim can sikintiaindan kendimi nereye tcami sasirdim kocam gec gelcekmis toplantidaymis ulan bu herf yoksa beni boynuxluyomu
![]()
![]()
evdede tekim can sikintiaindan kendimi nereye tcami sasirdim kocam gec gelcekmis toplantidaymis ulan bu herf yoksa beni boynuxluyomu
![]()
Kötüyü düşünüp çağırma hayatına deli![]()
İyi yaptın tabi ki
En iyisi bu akşam enerjim yok stim 12ye kdar uyanık durabileceğimi sanmıyorum![]()
katılıyorum kötüyü çağırma vallaa geliyor bak çağırınca :)
Sen iyi olda kuzum sonrada konuşuruz![]()
23 yasindayim 1bucukbseneden beri evleyim ne zorum varsa evlendiysem rahat batti yaaaaa izmirliyim iste bole dedime bakmayin kocami cok seviyomm beeee. halinyikamaciyiz tatlim onlarin toplantisi cikisbsaatini biliyom gec kalsin oyarimmm
Sen nerdensin canm burdan söylemezsen özel mesaj at merak ettim birden![]()
Ev işi ne zormuş be stim![]()
Benim sloganım "b.k vardı evlendik"
Ama ben de seviyorum eşimi tabiiy :26: