• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Biraz öyle oluyor kitap okumaktan bunaldım dedim biraz müsade et de,pc yi kullanayım dedim hemen kalktı..

Valla bunaldım iki gündür kitap kitap kitap..

Bir daha gelirken pc mi getiricem ya :52::52:

ay kıyamam yaaa götür tabee ordan gelebilirsen bi :9::9::9::9:

bir dusukten sonra gene hamile kalmak istiyorum rabbimnkimseye evlat acisi yasatmasin cok zor gercekten benim kocam coooookkkk kiskanctir bende o yuzden bole komularda yuz vermem sekerimmm

Pisleşme ya :30: kanka çok yoruldum temizlik yaptık 2-3 bölüm dizi izleyip yatıcam inan ki geberdim yorgunluktan lan :53:

Eeee yılda bir kere evi temizlersen böyle yorulursun tabi..
Haftada üç kere temizlik iyidir diyen ben; odamı bir kere olsun temizlememişimdir..

Dinlen kanka, bende çok sersemim şuanda..
Döndüğümde spora başlayalım , burada çok kilo aldım sanırım..:14:

bir dusukten sonra gene hamile kalmak istiyorum rabbimnkimseye evlat acisi yasatmasin cok zor gercekten benim kocam coooookkkk kiskanctir bende o yuzden bole komularda yuz vermem sekerimmm

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah en kısa zamanda hamiş oluruz ikimiz de :)

Benim koca da çok kıskanç. Ben ise zerre kadar kıskanmam. Orda bile zıtız biz kocamla :)

Eeee yılda bir kere evi temizlersen böyle yorulursun tabi..
Haftada üç kere temizlik iyidir diyen ben; odamı bir kere olsun temizlememişimdir..

Dinlen kanka, bende çok sersemim şuanda..
Döndüğümde spora başlayalım , burada çok kilo aldım sanırım..:14:

Ben artık yürücem diye karar aldım ama uygulayamıyorum bi türlü :53:

Ne zaman dönüyosun oluum ?

Rabbim o acıyı yaşatmasın inşallah bi daha canım :14:

Sağlıkla bebeğini alırsın kucağına inşallah ama tabi önce bi hamiş kal da :49: :23:

Back
X