• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ayy iyiki bir kalplerini aldik hiii huuuh :63: gonlun olsun diye yapmistim kalpleri ben :37::60:

Ahahaha anliyorum :23:
Degistiremem yaaa tübe tübe yarinr bakarim biseyler :51::9:

:27::27::27::27: bişey demedik biliyorum sırf beni sevdiğinden o kadar seviyorsun ki ahahha :60: :60:

Belkide süzevklerimiz aynıdır :26::26:

en yakın arkadaşım oğlak pek bi gıcık huyları vardır :27::27:

Oğlaklar sağlam dostlardır ama :26: inatçı ve çok manyak olabiliyorlar bazen :27::27: hak veriyorum bazen bende kendime gıcık oluyorum :27::27:

Bilirmisin bilmem şey vardı ney vardı ayol :60: aboww kızın şeyini unuttum :60: ay :60: hay benim isim unutkanlığım ha hatırladım anzer anzer :27::27:

Neyin var incican herkesin bir şeyi var bugün cemre düştü toprağa size ne düştü :26:

Cemre kim :26:. Topraga mi düsmüs? Ölmüsmü :53:

Ya benim.demir eksikligim var ya 2 hafta önce bu yüzden serum verdiler. Bugün yine gittim kan tahlili yaptilar deger eskisinden daha düsük cikti.. doktorda anlam veremedi neden böyle oldugunu. 2.serumu yedim eve geldim. Normalinde 1serum yetiyormus ama benim vücut kabul etmedi. Kanimda ufacik bir düzelme bile yok.. 1 ay sonra yine gitmeliyim

Back
X