- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #32.321
kiz birak pis bogaz olduk vallahii burada bugun jag yok daha olsa bide kofte muhabbeti baslardii aklimiz fikrimiz yiycek olmuss bizim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz birak pis bogaz olduk vallahii burada bugun jag yok daha olsa bide kofte muhabbeti baslardii aklimiz fikrimiz yiycek olmuss bizim
neden yok canim kirsal biyerdemisin e yemek sepetinden siparis verseydinn ya geliyo hemencecik ben ole yapiyorum yoksa o yemegi yemeden gozume uyku girmezz
neden yok canim kirsal biyerdemisin e yemek sepetinden siparis verseydinn ya geliyo hemencecik ben ole yapiyorum yoksa o yemegi yemeden gozume uyku girmezz
allah allah nedenki nerede oturuyon olee
allah allah nedenki nerede oturuyon olee
Ben varm olay vardı ona baktm![]()
Ne olayı marmican :26:
Kocişli hatun elbiselerini satıyo ya bit pazarnda birisine yanık elbise mi ne göndermş sonra da özel msjdan kızın attığı resmi falan topikte paylaştı müdürüm cızbızladı![]()
Koş bak geeelll![]()
Baktım şimdi diğer kız gereksiz çıkış yapmış varsa bi sorunu özelden halledebilirdi geri iade edebilirdi
Bence de bi de 10 gün snra ne alakaaaa![]()
Kesinlikle canım ben bişey alsam once sağını solunu inclelerim ki bu ikinci el bi mal nasıl incelemez![]()
Parlamış yani boşuna ama cidden güzel kıyafetleri var kızın haa giyilebilmesi cesaret isteyen kıyafetler
Sen öyle giyinebilir misin![]()
Nayn beybim bana göre değil hiç biri.Ama zevkli parçalar
Anca evde giyerim ben onları
10 bölüm ard arda izledim o akdar pc ye baktıktan sonra az mala bağlamış durumdayım![]()
Evde giymeye de o kadar para verilmez beeeybii
5. Sezona geçtn mii![]()
Geçtim canım 5. sezonun 6 sındayım
Cassa acaip gülüyorum yao kadınla olan sahnesi.Deanın ben uyuyacağım gelme deyince yolun ortasında iyi bende burda beklerim deyip dikilmesi
diziye kan can getirdi
Dip not: 4. sezonda sam i pataklamak istedim hatta son bölümde deana vurdu etti kafa göz dalasım geldi![]()