• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ben tekrar kpssye sardım canlarım o yüzden maalesef eskisi kadar ugrayamayacagım:50:
ama çalışmadıgımda hep gelmeye calısırım :10:

kızgınım hepinize bana alıştırdınız muhabbeti artık hiç yoksunuz :19::19::19:

Bir bubinin isyani. :1:

İnan film izlemeyi özledim okuduğum kitabın ikinci serisini bitimek üzereyim içim dışım cinayet oldu patlıycam artık :15:

Gel beraber izleyelim.
Naber are you :27::27::27:

Sen bulmuşsun canım ben öneremeden :9:

Bir kac guzel film buldum :)) Suan en konusuz filmi izliyorum.

----------------------

Reklam arasi verdim susun len biras :))

:63: :27:

neyseki bize yetişince öyle bi dert kalmıcak hafta bir nede olsa :27:

ben yıllardır yabancı dizi izlerin canım sen bu çümüzlere ne bakıyosun :27::27: iidir ne olsun yuvarlanıp gdiyorum :60:

ayrıca 3 alıntı görünce gözlerim yaşardı :5:

Ay ben ne bir şey izlemek istiyorum ne de okumak :52: tek istediğim ölümüne yemek yemek..:56:

Renginarım, eski çalışma moduna geri döndüğün için ve sağlık problemini biraz olsun yenebildiğine sevindim..:nazar:

sağol jagim :38: daha iyi olup daha iyi çalışacagım inşallah :6:
sen hala matide misin:ssz:

İyi tanıtım yaparım değil mi:52::52::52:
İstedim verdin mi oyunu hayır:63::19::52::52:
Nerelerdesin sen geliyoruz topiğine karşılamıyorsun :15:

Matilerdeyim ondan giremiyorum

Gelin olduk bi kere ; evde temizlik yemek bulaşık vs onlarla ilgilendiğimden pek giremiyorum

Ha bir de sürekli dışarı çıkıp gezmekten , eve gelip yorgun argın kitabın başında uyuya kalmaktan fırsat bulamıyorum.

Pazartesi evime dönüyorum ha bire karşılarım

Ah ah verdiğim oyları inkar ediyorsun ha ! Ben seni editör ettiydim o bölüme ! Aşk olsun :63:

Matilerdeyim ondan giremiyorum

Gelin olduk bi kere ; evde temizlik yemek bulaşık vs onlarla ilgilendiğimden pek giremiyorum

Ha bir de sürekli dışarı çıkıp gezmekten , eve gelip yorgun argın kitabın başında uyuya kalmaktan fırsat bulamıyorum.

Pazartesi evime dönüyorum ha bire karşılarım

Ah ah verdiğim oyları inkar ediyorsun ha ! Ben seni editör ettiydim o bölüme ! Aşk olsun :63:

Mati mi o nedir:44::52::52:
Ohhh sefan olsun:21:
Allah razı olsun hakkını hiç unutur muyum:27::60:

Back
X