• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:63: :27:

neyseki bize yetişince öyle bi dert kalmıcak hafta bir nede olsa :27:

ben yıllardır yabancı dizi izlerin canım sen bu çümüzlere ne bakıyosun :27::27: iidir ne olsun yuvarlanıp gdiyorum :60:

ayrıca 3 alıntı görünce gözlerim yaşardı :5:

Niye hatırlatıyorsun ki :5::5::5::5: bitmesin işte bitmesin bir hafta dayanamam ben :14::14:

Yazar çümüz derken bağamı laf atıyor yoksa ben mi yanlış anladım :22::22::27::27:

Bi alıntılamak var bir de mesajı olduğu gibi anlayıp almak var

Hangisini istersin bayan silip don.. :52::52::52:

Gece gece beynimi yoran cümleler kurma bana :27::27::27: düz mantık alıntılamak ve cevaplamaktan bahdesiyorum :27::27::27:

ben tekrar kpssye sardım canlarım o yüzden maalesef eskisi kadar ugrayamayacagım:50:
ama çalışmadıgımda hep gelmeye calısırım :10:
ahh bende çalışacağım bende o dert bendede var ama öyle bi iğrendim ki elime kitap alasım yok :19::19::19:

Bir kac guzel film buldum :)) Suan en konusuz filmi izliyorum.

----------------------

Reklam arasi verdim susun len biras :))

İyi seyirler canım sana

dün gece biz kocişle yaptık öyle lucynin önerdiği filmi izledik koca bir kova patlamış mısır eşliğinde :27::27:

diyettesin galiba :27::27::27: bi o zamanlarda insan ölümüne yemek yemek ister normalde olsa bakmaz :60:

Yok yahu diyet yapmak kim ben kim..

Bu ara off günlerim demek isterdim ama bu bir iki günle sınırlı kalmadı bildiğin bir aydır ölümüne yiyorum :52:

Bende bir şey yerken filmden bir bk anlamam .. Yediğimden filmi duyamıyorum:52::52:

Niye hatırlatıyorsun ki :5::5::5::5: bitmesin işte bitmesin bir hafta dayanamam ben :14::14:

Yazar çümüz derken bağamı laf atıyor yoksa ben mi yanlış anladım :22::22::27::27:

Gece gece beynimi yoran cümleler kurma bana :27::27::27: düz mantık alıntılamak ve cevaplamaktan bahdesiyorum :27::27::27:

ahh bende çalışacağım bende o dert bendede var ama öyle bi iğrendim ki elime kitap alasım yok :19::19::19:

İyi seyirler canım sana
canım sen de başlasana:26:
motiven yoksa benim topiğe gel beraber calısıyoruz orada :7:

Ben de:ssz:Eşimde işte çok sıkıldım:84:

benimkide içerde pes turnuvası yapıyor kuzenleriyle :27:

ivet sana didim çümüzsün işte :27: biticek biticek dean ı görmek için bir hafta bekliceksin :23::23:

Mati mi o nedir:44::52::52:
Ohhh sefan olsun:21:
Allah razı olsun hakkını hiç unutur muyum:27::60:

Az önce unuttun ama benim ki benim ki..

Sana bir daha oy verirsem ne olayım hıh :63: özelden ''bana oy atın bağa oy atın '' dediğin zamanları çabuk unutmuşsun :63:
Tabi nickin yeşil dolarların rengine bürününce kim olsa unutur peh ! :19:

İyi seyirler canım sana

Gece gece beynimi yoran cümleler kurma bana , düz mantık alıntı yap, bir tane alıntı yap lan uzun alıntı okumaktan nefret ediyorum ya

Az önce unuttun ama benim ki benim ki..

Sana bir daha oy verirsem ne olayım hıh :63: özelden ''bana oy atın bağa oy atın '' dediğin zamanları çabuk unutmuşsun :63:
Tabi nickin yeşil dolarların rengine bürününce kim olsa unutur peh ! :19:

Ben yarışmada değilim:63:
Bak şimdi katıldığım yarışmaları incelerim bana hiç oy vermemişsen geri dönerim:15::52::52:
Yeşil dolarları mı çağrıştırıyor:23::60:

canım sen de başlasana:26:
motiven yoksa benim topiğe gel beraber calısıyoruz orada :7:

Başlayacağım canım heptemelim var diye saldım ama bailamam lazım çok geç kaldım :50: topiğin olduğunu bilmiyordum canım uğrayacağım

benimkide içerde pes turnuvası yapıyor kuzenleriyle :27:

ivet sana didim çümüzsün işte :27: biticek biticek dean ı görmek için bir hafta bekliceksin :23::23:

Çümüzüm mümüzüm ama deanı şuan zevkle izliyorum ve izleyeceğim sürüsü bölüm var :27::27::27: zevk bende artık :52::52::52:

Bugun herkesin üzerinde bir sıkıntı var herhalde..

Çünkü biz de bugun hiç olmadığımız kadar sıkıldık..

Bahar geldi diye mi bu sıkıntı

Ay bahar geldi yeni yeni ciciler almak için can atıyorum :ssz:

Konuyu nereye bağladı:ssz:Aklın fikrin kıyafet alışveriş:52:

Ben yarışmada değilim:63:
Bak şimdi katıldığım yarışmaları incelerim bana hiç oy vermemişsen geri dönerim:15::52::52:
Yeşil dolarları mı çağrıştırıyor:23::60:

Takma dişli Aus' ta ne yaptıysa artık , çürük dişlerini rüşvet olarak mı verdi de o yeşil dolar rengine büründü bilemiyorum artık , editör olmuş..

Görünce bi kıskandım bi kıskandım ki..
Niye benim takma dişlerim yok dedim.. :52::52::52::52:

Başlayacağım canım heptemelim var diye saldım ama bailamam lazım çok geç kaldım :50: topiğin olduğunu bilmiyordum canım uğrayacağım

Çümüzüm mümüzüm ama deanı şuan zevkle izliyorum ve izleyeceğim sürüsü bölüm var :27::27::27: zevk bende artık :52::52::52:

yok canım gec kalmadın yetişirsin temelin varsa.:10:

görücez bakalım sen bitirene kadar sezon finali yaparlar zaten 3-5 ay beklemek zorunda kalırsın ohhhh :27::27:

Back
X