- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #32.981
hani 16,000 yapamamışsınnapıyosunuz bakim bir uğrıyayım dedim the walking dead izlicez gelirim sonra
![]()
Yapmaya uğraşmadm bibim
Darly izle gel bakalm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hani 16,000 yapamamışsınnapıyosunuz bakim bir uğrıyayım dedim the walking dead izlicez gelirim sonra
![]()
Yapmaya uğraşmadm bibim
Darly izle gel bakalm![]()
evet anladım zaten resimlerinden bi birleşemediler offneyse darly kocişimin adamı inmesini bekliyoruz
![]()
Bu bölm direk darly gösterilmiş ama iyiydi![]()
Iyi seyirler bibim bende tv bakıyorm![]()
Ya sti ve ofice benim yüzümden banlandı galibabirini kibledim onlarıda banlamış müdür galiba polemiğe girmişler aslında stinin falan suçu yok o yorum yazmış sanki konu sahibi kendiymiş gibi saçma sapan yorumlar yapmış o uyuz
![]()
Still im gitmiss, 5th feb' im gitmis.Don filan lazimsa haber edin. Hazal i yalniz birakmayin oralarda.
![]()
Stile ben kargoyla kırbaç yollıycam lazım olur![]()
Haha gecen gunku filmi izlediyse ondan yollayalim esasli bir sey.![]()
Ya o napar ne eder oralarda kendine bir kırbaç yapar ..
Oturduğu yere zıçan kız(stil)dan ne hayır geliroh çok sevindim iyi ki de banlanmış..
![]()
Yok be iyidir o , arada guzel filmler oneriyordu. Ben de cok cikarciyim.![]()
Hiç sevmiyorum bana çok itici geliyor kendileri![]()
Ya sti ve ofice benim yüzümden banlandı galibabirini kibledim onlarıda banlamış müdür galiba polemiğe girmişler aslında stinin falan suçu yok o yorum yazmış sanki konu sahibi kendiymiş gibi saçma sapan yorumlar yapmış o uyuz
![]()
Still bu jag senin arkandan konusuyor. Ben yeni topik acicam sen benim topigime gel bundan sonra.![]()
Bibi olduğun her topiğe ban salmak zorunda mısın lan![]()
Ohoooooo sen anca 2015 ün ŞUBAT AYININ 14 ünde sevgililer gününe özel bir topik açarsın![]()