• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Zorla ginam ya nereye kadar gidicek bu böyle:50:

Bende unuttum baya oluyo bnmde izleyeli ya yarn indiriyim de izliyim :9:
Mutlaka tekrar izle, cok guldum. :1:
tamam canım :3:

özgür bırakmak derken :27: adı neydi filmin canım

:53: ben anamdaykende geç yatardım ama orda babam daha yatmadınmı falan derdi mecbur yatrdım :27: şimdi kociş sağolsun hiç bişey demediğinden sabahı ediyorum :27::27:

Iyi sanslar Chucky filmin adi. :23:

Izlemistim ama onu da unutmusum. Bir filmi daha vardi o daha guzeldi, cinayetli bir filmdi(cok aciklayici, cok film seyredince isim unutuyorsun. :1:) ismini hatirlamiyorum. Hayal meyal bulursam o da guzeldi.

aynen bende sana film önereyim diyorum hepsinin adını unutmuşum çok izliyince öyle oluyor yaa :25::25:

Izlemistim ama onu da unutmusum. Bir filmi daha vardi o daha guzeldi, cinayetli bir filmdi(cok aciklayici, cok film seyredince isim unutuyorsun. :1:) ismini hatirlamiyorum. Hayal meyal bulursam o da guzeldi.

Evet bende isimleri unutuyorm sen diyince googledan resmine baktm da hatırladm:9:

sorma wcde bile kkdayım :27::27:

tamam canım bakıcam izlemediysem :34: dikkat et de banlanma değmez aldatılıyor hala koca peşinde olan kadınları anlamıyorum zaten ben hiç :44:

Ben de hic anlamiyorum ama neyse...

niye zorunlu kız:26:

Bulasiyorum iste bir yerden be rengo. :)
aynen bende sana film önereyim diyorum hepsinin adını unutmuşum çok izliyince öyle oluyor yaa :25::25:
O yuzden hep son izlediklerimi oneriyorum. :)
Evet bende isimleri unutuyorm sen diyince googledan resmine baktm da hatırladm:9:
Guzel kadin sempatik hos .

Back
X