- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #33.261
Bence hiç iğrenç değil çokta güzel hıh
Hiçte bile şaşı görüyosun sen artık herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hiç iğrenç değil çokta güzel hıh
Çook ağlar bak söyliyim
Yavru daha geçen sene bizim burda kendni bilmez bazı insanlar küçücük daha 1 bçuk aylık köpeğin üstüne meyve kasası kapatmşlar
Sevgilimle geçerken duyduk ağlıyodu neyse işlerimiz vardı döndük yine ağlıyo girdi aldı bahçeden oynadık götürdk eve falan mışıl mışıl uyudu kucağımda hiç ağlamadı onların sevgiye yanında birisini hissetmeye ihtiyacı var![]()
Hiçte bile şaşı görüyosun sen artık herhalde![]()
bekçi var o bakacak
bende üzülüyrm bırakacm diye ama annem izin vermyr
inanmıyrm nasl kıymışlar ona yaa![]()
Sonra gittik azarladık kadını tabi bakamıcaksanız alalım biz sahip buluruz diye kadın daha yaklaşamıyo bi görseydin el kadar köpeğe koymuşlar kasayı da ters çevirmişler hiç mi vicdanın yok be insanoğlu![]()
Hııı tabi tabi ben çıkayım ufaktan..
Dışarı çıkıcaz akşam anca hazırlanırım öpüldünüz..![]()
onu öyle kapatmak gerek aslındaapislikler
![]()
Sorma bizde çok kızmıştık
Sinirlendim yine aklıma geldi bak![]()
Hayat dışarıda güzel
Griler bana göre değil neden kırmızı yapmıyorlar ban yedik diye hayat renksiz mi olmalı![]()
Hoş geldin canımbenim yüzümden banlandın zaten :18:
Daha neler bibimbak seni gördüğüm iyi oldu dün boşuna kendini üzdün,en çokta sana cevap veremdiğime üzüldüm.
Seninle ne alakası var sen olması gerekeni yaptınben biraz çenemi tutmalıydım ama dayanmadım
durup dururken ve olmayan bir şeyi iddia ederken dayanamadım yazdımda yazdım
![]()
Of zaten o çatlakmıdır nedir ona okadar gıcık oldum ki dayanamadım kibledim![]()
İyi yapmışsın canımBende derdini anlamadım umarım akıllanmıştır
![]()
Yanlız bende zor dayandım bende banlana bilirdimhiç banlanmadın mı ki bukadar az ban yedin :26:
Sanırım Mune beni haklı gördü hadi vereyim ama az vereyim dedi![]()
Bir kere banlandım birde uyarım var canım sanırım o yüzden az geldi.:26: Liste kabarık olsaydı tolin gibi yerdim bir ay![]()
Ben 50. Puanımda 1 hafta yedim :18: