• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Çook ağlar bak söyliyim :14::14::14:

Yavru daha geçen sene bizim burda kendni bilmez bazı insanlar küçücük daha 1 bçuk aylık köpeğin üstüne meyve kasası kapatmşlar :47::47::47:

Sevgilimle geçerken duyduk ağlıyodu neyse işlerimiz vardı döndük yine ağlıyo girdi aldı bahçeden oynadık götürdk eve falan mışıl mışıl uyudu kucağımda hiç ağlamadı onların sevgiye yanında birisini hissetmeye ihtiyacı var :50::50:

:14::14:bekçi var o bakacak :14::14: bende üzülüyrm bırakacm diye ama annem izin vermyr:14::14:

inanmıyrm nasl kıymışlar ona yaa:5::5::14::14::14:

:14::14:bekçi var o bakacak :14::14: bende üzülüyrm bırakacm diye ama annem izin vermyr:14::14:

inanmıyrm nasl kıymışlar ona yaa:5::5::14::14::14:

Sonra gittik azarladık kadını tabi bakamıcaksanız alalım biz sahip buluruz diye kadın daha yaklaşamıyo bi görseydin el kadar köpeğe koymuşlar kasayı da ters çevirmişler hiç mi vicdanın yok be insanoğlu :47::47::47::47::47:

Sonra gittik azarladık kadını tabi bakamıcaksanız alalım biz sahip buluruz diye kadın daha yaklaşamıyo bi görseydin el kadar köpeğe koymuşlar kasayı da ters çevirmişler hiç mi vicdanın yok be insanoğlu :47::47::47::47::47:

onu öyle kapatmak gerek aslındaa :47::47::47::47::41::41: pislikler:47::41:

Hayat dışarıda güzel :27:

Griler bana göre değil neden kırmızı yapmıyorlar ban yedik diye hayat renksiz mi olmalı :27:

Hoş geldin canım :39: benim yüzümden banlandın zaten :18:

Daha neler bibim :38: bak seni gördüğüm iyi oldu dün boşuna kendini üzdün,en çokta sana cevap veremdiğime üzüldüm.
Seninle ne alakası var sen olması gerekeni yaptın:1: ben biraz çenemi tutmalıydım ama dayanmadım :9:durup dururken ve olmayan bir şeyi iddia ederken dayanamadım yazdımda yazdım :9:

Daha neler bibim :38: bak seni gördüğüm iyi oldu dün boşuna kendini üzdün,en çokta sana cevap veremdiğime üzüldüm.
Seninle ne alakası var sen olması gerekeni yaptın:1: ben biraz çenemi tutmalıydım ama dayanmadım :9:durup dururken ve olmayan bir şeyi iddia ederken dayanamadım yazdımda yazdım :9:

Of zaten o çatlakmıdır nedir ona okadar gıcık oldum ki dayanamadım kibledim :38::38:

Yanlız bende zor dayandım bende banlana bilirdim :27: hiç banlanmadın mı ki bukadar az ban yedin :26:

Sanırım Mune beni haklı gördü hadi vereyim ama az vereyim dedi :60: :60:

Bir kere banlandım birde uyarım var canım sanırım o yüzden az geldi.:26: Liste kabarık olsaydı tolin gibi yerdim bir ay :9:

Back
X