• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Güzel geçti gezdim tozdum oturdum kalktım ve geldim..

İstanbul soğuktu bir soğuk bir sıcak oluyor anlamıyorum oranın havasını..
Buraya geldim burası sıcakmış valla..

oranın havasıda buranınkı gibi dengesi yok sabah güneşliyken ikindin yağmura dönebilir :9::9::9::9: sen nerdeydin :26:

Geçmişi okuma gibi bir huyum yok benim daha uzun alıntıları zor okuyorum birde kalkıcam taaaa iki üç sayfa önceki yazdıklarınızı mı okuyacam..

Hep dedikodu hep dedikodu..

Yıllar sonra bir kız arkadaşımla doyumsuz bir muhabbete girdim çok özlemişim küsmüştükde..:52:

3 sene hatta 4 sene konuşmadan durmuşuz :53:

İyiki okumuyorsu bizi topikten atardın zaten :60:
Çok sevindim canım :6: barışmak güzeldir çok tatlı gelir insana :nazar:

Bu aylar huysuzu periyodik haftalara takıldım ondan tırmalarım , konuyu başka yere çekme yapıştırırım sümsüğüüüü :19:

Şimdi bizin kediler kısırlaştırılmış ama genede bi huysuzluk var şubat martta ondan :27: senin neden olduğunu anlayamadım ya neyse :60: :60:

Şimdi bizin kediler kısırlaştırılmış ama genede bi huysuzluk var şubat martta ondan :27: senin neden olduğunu anlayamadım ya neyse :60: :60:

Allah belanı vermesin .
Askerlik muayenesinde falan mı anladın kadın olduğunu lan..
Adet diyorum adet ..

Ne de olsa senin kedin , kısırlaştırılmış ama kediler zincirlerini kırma çabalarında aynı sennnnnnnnnnnnnn

Allah belanı vermesin .
Askerlik muayenesinde falan mı anladın kadın olduğunu lan..
Adet diyorum adet ..

Ne de olsa senin kedin , kısırlaştırılmış ama kediler zincirlerini kırma çabalarında aynı sennnnnnnnnnnnnn

Heheheh anladım ki ama seni gıcık etmek çok hoşuma gidiyor :27: ben zincirlerimi kıralı çoook uzun zaman oluyor hatırlamıyorum bilem :27:

Heheheh anladım ki ama seni gıcık etmek çok hoşuma gidiyor :27: ben zincirlerimi kıralı çoook uzun zaman oluyor hatırlamıyorum bilem :27:

Sen ilk gün ki gibi zincilerini kırma tadındasın:52::52:

Ben gıcık olmuyorum cacık oluyorum ho ho sucuk yiyip geğiresim var suratına suratına böğğğ:52::52::52::52::52:

Back
X