• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bibi sen alt yazı dizi izleye izleye konuşmayı unuttun farkında mısın
Yazıyorsun ya
Yazdığının altında çeviri bekliyorum o derece anlayamıyorum artık seni lanet olası manyak ..:37:

Ben bibi değilim ama alıntı benim sen milletten alt yazı istiyon ama seni anlamak içinde 12 ciltlik bi ansiklopedi lazım :27::27::27:

Ben bibi değilim ama alıntı benim sen milletten alt yazı istiyon ama seni anlamak içinde 12 ciltlik bi ansiklopedi lazım :27::27::27:

E beni anlamak için çok kitap okuman lazım basit değilim bi kere..:52:
Ansiklopedi dedin de aklıma ne geldi..
Bir gün kütüphanede adımı isim edinmiş bir hayvanla karşılaşmıştım :52:

La sende bi otarafı bi bu tarafı tutma ağzını yüzünü vaxlarım..:19:

Kafanı gözünü kırarımmm :22::22:

kızlar bi mantı yapıp geliyorum korkmayın korkmayın hazır :27: bianda kocişin kuzenleri bastı pes yapıcaklar gene :27:

Yine pes arkideş :27::27::27:

Kendimi üvey evlat gibi hisettim hangi çöplükten buldunuzsa beni :5::27::27::27:

Ahahahah jag zaten burada benim tarafımı tutmuyorki hala olduğu tarafta :60: :60: okuyamıyormusun artık sen :60:

Saf işte :19::19::19:

E beni anlamak için çok kitap okuman lazım basit değilim bi kere..:52:
Ansiklopedi dedin de aklıma ne geldi..
Bir gün kütüphanede adımı isim edinmiş bir hayvanla karşılaşmıştım :52:

"Bir gün kütüphanede adımı isim edinmiş bir hayvanla karşılaşmıştım" gibi bir cümleyi kurabilmek için seni hangi hayvan kızdırmış olmalı :60: :60:

Kendimi üvey evlat gibi hisettim hangi çöplükten buldunuzsa beni :5::27::27::27:

Ahahahah jag zaten burada benim tarafımı tutmuyorki hala olduğu tarafta :60: :60: okuyamıyormusun artık sen :60:

Yok kızım sen bilmiyorsun onu..:52:
Burda bugun senit utar yarın arkandan konuşur çok fena bu kız çok fena..:19:

Yok kızım sen bilmiyorsun onu..:52:
Burda bugun senit utar yarın arkandan konuşur çok fena bu kız çok fena..:19:

Owww bunu bilmiyordum işte :52::52: dikkat etmek gerek o zaman dostum hatun fena :27:

Ya bi dinozor çeşidi idi ama şuan aklıma gelmiyor baya bi uzun adı vardı :52::52::52::52:

:60: :60: başka tür olamazdı zaten neydi trex felanmıydı

Back
X