• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Selam canım:1: iyi sen nasılsın

Seeen görme bozukluğun var :27::27: sen yerdeki bitin ayaklarını görecek kadar keskin gözlere sahibsin :19::19:

Sıkıyorsa başındakileri gör bakayım :35: yere bakması kolay :35: şimdi sen ona aynayla bakar yine keskin gözlere sahibim dersin tırttt:35::35:
zort de bakayım :35:

Sıkıyorsa başındakileri gör bakayım :35: yere bakması kolay :35: şimdi sen ona aynayla bakar yine keskin gözlere sahibim dersin tırttt:35::35:
zort de bakayım :35:

Bitlimisin la sen :60: ne bakıyorsun başa:60: öyle demicem kısaca sende bit yoktur dicem :60: zira o daha kolay :60:

Bikere o zort değil zart :19::19:

Bak kaç senelik dostluğumuzun hatrına susuyorum açtırma ağzımı :35::35::35::35: pişmaz olmazmışşş :35:
Ah ah :35::35::35::35:

ulan karıştırma o mevzuuları şimdi :1:
hem araştırmalarıma göre 3 yıl önce öküzcüğüm psikolojik tedavi görmüş bir süre ilaç kullanmış ileri derecede..
Yani sorunları olduğunu tescillemiş oldu gözümde hayvan herif hala doluyum ona karşı ama neyse..
muhattap olmamak en en güzeli :1:

ulan karıştırma o mevzuuları şimdi :1:
hem araştırmalarıma göre 3 yıl önce öküzcüğüm psikolojik tedavi görmüş bir süre ilaç kullanmış ileri derecede..
Yani sorunları olduğunu tescillemiş oldu gözümde hayvan herif hala doluyum ona karşı ama neyse..
muhattap olmamak en en güzeli :1:

Ahanda buraya yazıyorum sen o hayvan herif diye bahsettiğin adama varmazsan bende jag değilim ulennn:35::35::35:
Ondan , sonraki ilişkilerin uzun olmadı . Niye ?
Aklın onda çünkü..
Eeee ben sana zamanında dedim .Biraz sert davran anlasın değerini dedim..
Şimdi köpek gibi sürünüyo peşinde..:35:

Ahanda buraya yazıyorum sen o hayvan herif diye bahsettiğin adama varmazsan bende jag değilim ulennn:35::35::35:
Ondan , sonraki ilişkilerin uzun olmadı . Niye ?
Aklın onda çünkü..
Eeee ben sana zamanında dedim .Biraz sert davran anlasın değerini dedim..
Şimdi köpek gibi sürünüyo peşinde..:35:

Bir kalp bir kere kırılıyor be kuzum beni parça parça etmesine göz yumamam bundan sonra.
Ben şuan gayet mutlu huzurluyum onun gibi ruh hastasıyla yapamam daha kaldıramam :1:
hem geçen günde bahsettim ya görüştüğüm biri var :37:

Bir kalp bir kere kırılıyor be kuzum beni parça parça etmesine göz yumamam bundan sonra.
Ben şuan gayet mutlu huzurluyum onun gibi ruh hastasıyla yapamam daha kaldıramam :1:
hem geçen günde bahsettim ya görüştüğüm biri var :37:

İnanayım mı buna :35: Aman mutlu olda gerisi boş..
Kim olduğunu sormuşmuydum ? Hatırlamıyorum :52:

Back
X