• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Reng, elmi, miskamber, soufleu, dans dışındakilere üzülmedim :ssz:

Her seferinde alaya varan yorumları ve sürekli sanki onları aşağılamışız gibi suçlamalarından sıkıldım.

10 kere düşünüp yazıyorum, dışlıyorsun yok hakaret ediyorsun.

Bir arkadaşım vardı, ben ki kolay kolay sesimi yükseltmeyen biriyim normal hayatta. Sinirlenince sakin konuşurum çünkü daha çok sesim kısılır.

Bi hararetli ortamda sesini yükseltiyorsun demişti, halbuki yükselten kendisi. Dedim sen ses yükseltme görmemişsin bir bağırdım, al sana ses böyle yükselir!! :19:

Bir gün böyle yapıcam bu üyelere. :53:

Her seferinde alaya varan yorumları ve sürekli sanki onları aşağılamışız gibi suçlamalarından sıkıldım.

Bir arkadaşım vardı, ben ki kolay kolay sesimi yükseltmeyen biriyim normal hayatta. Sinirlenince sakin konuşurum çünkü daha çok sesim kısılır.

Bi hararetli ortamda sesini yükseltiyorsun demişti, halbuki yükselten kendisi. Dedim sen ses yükseltme görmemişsin bir bağırdım, al sana ses böyle yükselir!! :19:

neyse burdada siyaset konuşmayalım banlanırız falan :26:

Rengggggggggggggg, face'ine bak gızzz yazdım ordan. Gri yavrum benim, ah gınalı guzum, şakıyan bülbülüm,mavi twitter kuşum :ssz:

face varmı canım
var conem sorch ekle sen ordan bulurum senı:27:

evet o üyelerede üzüldüm ben:14:
elmi nekadar ceza aldı yaa :5::5:

Benim var ister misin ? :23:

yoo istemeyiz:63:

Back
X