• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

sayfanın altında benzer konularda boşanma lafını çok eder misiniz? diye bir konu önermiş kk.. bu topikle boşanmanın ne alakası var:52:

sporu sıkı tut al ver al ver vücut ne olur:25:

Ama benim yediğim baldıra popoya giden kilolardan değil
Hani insan yediğinde göbeği şişer ya benimki o misal..
Yiyorum göbek oluyor ama onca yememe rağmen o göbeğim hala gergin , bir iki gün yediğime içtiğime dikkat edeyim hemen veriyorum
zaten arada oynayan kilo farkın 2 ,-3 kilomu ne ablam..

sayfanın altında benzer konularda boşanma lafını çok eder misiniz? diye bir konu önermiş kk.. bu topikle boşanmanın ne alakası var:52:

laf keimesi geçmiş ya mismom ondan. baslıkta olursa öyle öneriyorlar demek ki:27:

Yiyorum göbek oluyor ama onca yememe rağmen o göbeğim hala gergin , bir iki gün yediğime içtiğime dikkat edeyim hemen veriyorum

Genç olmanin faydaları :ssz:

he o kadar azsa yarasın koçuma ye:52:
Biri duzlu fıstıkmı didi :27::27:

duzlu fıstığım geldi:10:

Telefondan girdiğimde bende denk geliyorum o konulara..
Sanki sürekli topiğimizde boşanan birileri varmış gibi demi.. :37:

biri ayvalık tostu mu dedi? offf şuan yıkıldım. filmin en heyecanlı yerinde elektrik gitse bu kadar koymazdı :14::14:

Back
X