• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

etmişsin recom, az önce bişi okudum. uykusu gelmeyen kişi 15dk hareketsiz yatarsa vucüt otomatik olarak kapatırmış kendini. uykuya geçermiş insan.
şaka mı gerçek mi test edeceğim bugece de başarılı olacağımı sanmam. kıçım durmaz benim bi o yana bi bu yana döner durur

beni salon çizgimden kaydırdı julia'nın topiğinde, kabulde etmiyor çatlak:52: böylemiydim ben ayol:60:

ya öyle mi tamam ben de denicem yarın haberleşelim :6:

etmişsin recom, az önce bişi okudum. uykusu gelmeyen kişi 15dk hareketsiz yatarsa vucüt otomatik olarak kapatırmış kendini. uykuya geçermiş insan.
şaka mı gerçek mi test edeceğim bugece de başarılı olacağımı sanmam. kıçım durmaz benim bi o yana bi bu yana döner durur

beni salon çizgimden kaydırdı julia'nın topiğinde, kabulde etmiyor çatlak:52: böylemiydim ben ayol:60:

Ya kk ya bekretle ilgili konu açılmasaydı sti bu kadar popüler olabilecek miydi yoooooo :52::52::52:

ya öyle mi tamam ben de denicem yarın haberleşelim :6:

anlaştık:29:

Ya kk ya bekretle ilgili konu açılmasaydı sti bu kadar popüler olabilecek miydi yoooooo :52::52::52:

popülerlik demeyelim ona önceden de sti biliniyordu. kendine has tarzı var onunda. ancaaakkkkk bekretin geyiğini çok döndürdük biz. artık yeni ekşınlar bekliyoruz.. helekii kurallar değişmişken:27::27:

Tamam işte süper :34: gerćekten bak daha huzurlu mutlu olucam kimse seni kızdıramadığı için onlar sinirlenicek :27:

ben eskiden cok sinirlenirdim ama biliyor musun o an gözüm hiçbir şey görmezdi:53:
sonra yaş ilerledikçe mi duruluyor insan nedir:ssz:

anlaştık:29:

popülerlik demeyelim ona önceden de sti biliniyordu. kendine has tarzı var onunda. ancaaakkkkk bekretin geyiğini çok döndürdük biz. artık yeni ekşınlar bekliyoruz.. helekii kurallar değişmişken:27::27:

Bekret diyince akla hemen sti geliyor artıkkkk
yeni üyelere bile sor hemen biliyorlar hahahahaha :52:

Back
X