- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #41.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jaggerimmm özledim seni ben kuzummmEvet benimmmmmmm![]()
saol canm benm yaa
ayy inşallah kuzum.. dünya turu mu huhuuuw gerçekten çok iyi bir fikir bunun için baya bi çaba göstermek gerek ama umarım hedefine ulaşırsın
şimdiden hayırlı olsun ozaman canm
şuan neden yalnızım sanıyorsun tatlım keyfimden mii bana da attılar o kazığı biraz içime çekildimama bazen de çok zor oluyor çekilmiyor sürekli kendi kendine düşünmek zorunda kalıyorsun puuf :44: Rabbim herkeze gönlünce iyi bir dost nasip etsin..
Evlilik filan düşünüyomusun peki varmı öyle bir planlar bebeem![]()
Aynı anda geldiknaber şekerimmmmm
![]()
nassın mascaraa
jaggerimmm özledim seni ben kuzummm
Amin canım
yapmaz dediklerim aksine yaptılar eskisi gibi güvenmiyorum onlara bazılarını hayatımdan çıkarttım hele bir tanesi beni hiç tanımamış tabi bende onu hiç tanımamışım
Amin
evlilikmi kuzum kişi yokki ben aşk istiyorum ama oda karşıma çıkmadısenin pekii cicimm
![]()
alerjiden gebercem
sabahtan beri hapşuruyorum gözlerim şiş burnum akıyorr
kaşınıyorumm
bahardan nefret ediyorumm![]()
geçmiş olsun canım
yukarda yazdığım gibiyim damlamsen nasılsınn
jaggerimmm özledim seni ben kuzummm
Amin canım
yapmaz dediklerim aksine yaptılar eskisi gibi güvenmiyorum onlara bazılarını hayatımdan çıkarttım hele bir tanesi beni hiç tanımamış tabi bende onu hiç tanımamışım
Amin
evlilikmi kuzum kişi yokki ben aşk istiyorum ama oda karşıma çıkmadısenin pekii cicimm
![]()
camlar sıkı sıkı kapalı burdaBende kaşınıyorum yüzüm kabardı.. Balkona çamaşır asmak için çıkıyorum haldur haldur kaşınıp hapşurarak içeri kaçıyorummm![]()
geçmiş olsun canım
bende hastayımm halsizilik boğazda hırıltı hafif öksürük grip baş ağrısı bugün yok şükür ama:2:
camlar sıkı sıkı kapalı burda
havasızlktan gebercem
bu mevsim geçişleri çok zor oluyor yaa
geçmiş olsun sanada canım.
hep burlardaydım canım sen nerelerdeydinÖzledim tabi kuzum nerelerdeydin sen..
sağol canım:2:
camlar sıkı sıkı kapalı burda
havasızlktan gebercem
bu mevsim geçişleri çok zor oluyor yaa
geçmiş olsun sanada canım.
hep öyle olur zaten :105: güzel bir dostluk kurmak varken insanlar neden düşman olmanın peşinde ahh bi anlasam.. burcum akrep benm ama iyi akreplerdenim öyle inadım gurur vs. yok bende tam tersi neşe ve anlayışlıyımdır pembe bir dünyam var benmsenn burcun ney.? buarada sen istanbul damı yaşıyorsun tatlım.
oyyyss canm benm yeaa kısmet. benm sözlüm var 2 yıldır görüşüyoruz bi türlü nişan yapamadıkyaza düğün istiyoruz bakalım kısmet
![]()
hep burlardaydım canım sen nerelerdeydinyeni topik açtım
![]()
bekarlar topiğimatinin yanındayım canım ondan sık giremiyorum
ne topiği açtınnnn![]()
sağol canım:2:
4 ayda 2 defa hastalandım ve ilkini zor atlattım 1 ayda şimdiki 1 haftadır böyleyim:2:
demi ya düşmanlık nedenki
benim burcum oğlak inatçıyımdır-içekapanıyımdır ama patladımmı tam patlarım(burcum öyle diyor)
Bursadan canımhayırlısı olsun tatlım İnşAllah evlenirsin
ben hep güvenmekle kaybettim herkesi kendim gibi bildim![]()
bekarlar topiği![]()
İmzayı atana kadar bana giriş serbest ozaman dimi:124:
Offff canım jelibon çektiiii![]()