• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bir soğuk suyun altına gir hiç bir şeyciğin kalmaz kanka ..

Benim matiasım da hasta olmuş benim de kafam ona takıldı..
Yarın bir doktora görün ilaç al dedim..
Ateşi falan çıkmaz inşallah..

havalar degısıyoya hıcbırımız alısamadık ondan olmustur kanka:5:
bugun noldu bılıyınmı:9:

havalar degısıyoya hıcbırımız alısamadık ondan olmustur kanka:5:
bugun noldu bılıyınmı:9:

Sanırım ondan oldu .. Soğuk çünkü havalar..

Güzel haber vercen dimiii gülerek bugün noldu dediysen altında keyif aldığın bi olay çıkacak gibi geldiiiiiiii anlatttttttttttt çatlıycammmm:52::52::52::52::52:

Sanırım ondan oldu .. Soğuk çünkü havalar..

Güzel haber vercen dimiii gülerek bugün noldu dediysen altında keyif aldığın bi olay çıkacak gibi geldiiiiiiii anlatttttttttttt çatlıycammmm:52::52::52::52::52:

kısmet cıktı bana kankaa:1::1::1:
taaa dersane zamanından berı bana hasta olan bı cocuk vardı ben yuz vermıyodum en son arama benı bıdaha ıstemıyorum demıstım o aradı gene bugun benı yokladı ama sallamadım:33::33::33::33:

kısmet cıktı bana kankaa:1::1::1:
taaa dersane zamanından berı bana hasta olan bı cocuk vardı ben yuz vermıyodum en son arama benı bıdaha ıstemıyorum demıstım o aradı gene bugun benı yokladı ama sallamadım:33::33::33::33:

Bak kanka hayatından gereksiz insanları çıkarınca, nasıl da insanlar gelmeye başlıyor hayatınaaa gördünnnn müüüüüüüüüüüüü:52::52::52::52:
Ama yine odunluğun tutmuş bari konuşsaydın havadan sudaaaaaaaaaaannnn:47::47::47::47:

Bak kanka hayatından gereksiz insanları çıkarınca, nasıl da insanlar gelmeye başlıyor hayatınaaa gördünnnn müüüüüüüüüüüüü:52::52::52::52:
Ama yine odunluğun tutmuş bari konuşsaydın havadan sudaaaaaaaaaaannnn:47::47::47::47:

benim için mi dedin bunu

kanka ıstemıyorum onu ya bıde bu cocuk makıne muhendısı ve okudugu unıversıtede okul başkanı ama bu sorumsuzlukla nasıl okul başkanı olmus anlamadım:9:konustum ama yuz vermedım:33::33::33:
kışşşşttt de:52::52::52::52::52:
:52::52::52::52::52:

ille isimmi verelım ayrıca sız otekı topıkte bızım hakkımızda yazarken bız sıze gelıp bısey dedıkmı dun aksam?

ben sizin için gereksizler falan demedim tolin sinirli oldugmu yazdım artık geyı yapmasak mı dıye yazdım sızın şahsınıza asla laf etmedım şimdiye kadar.
ne sorun varsa gelin yüzüme söyleyin arkadaslarımın arkasından konusmak bana ters tolin

ben sizin için gereksizler falan demedim tolin sinirli oldugmu yazdım artık geyı yapmasak mı dıye yazdım sızın şahsınıza asla laf etmedım şimdiye kadar.
ne sorun varsa gelin yüzüme söyleyin arkadaslarımın arkasından konusmak bana ters tolin

madem yuzume soylıyın dıyosun sana 2 soru sorucam durust olup elını vicdanına koyarak cevap verırmısın?yoksa hıc yazmıyım gerek yok yanı

madem yuzume soylıyın dıyosun sana 2 soru sorucam durust olup elını vicdanına koyarak cevap verırmısın?yoksa hıc yazmıyım gerek yok yanı

vallahi merak edıyorum ortada hiç sorun yokken bana karsı bu kadar bilendiğin sana yaptıgım ne oldu diye. tamam lütfen sor.

kendi aranızda konustugunuz konu dünkü konuya benziyor tolin.sen kimleri cıkardın hayatından ?

Amacın ne anlayamıyorum ve seninle dün durduk yere gerilim yaşadığım içinde inan bende sinirleniyorum.

Hayatına eskiden konuştuğu bir çocuk tekrar selam sabah vermiş ve ben tolinin eski ilişkisinde ki insanı ima ederken , sen ben miyim diyorsun ?
Yani konuşmalar sadece buradan ibaret değil.Özeliyle ilgili şeyleri bildiğim için , üstü kapalı geçiyorum cümlelerin..

Dün hadi eyvallahı çektin cevap vermedim. Benden büyüksün ve sana saygım var diye susuyorum.Ve hala da var..

kanka ıstemıyorum onu ya bıde bu cocuk makıne muhendısı ve okudugu unıversıtede okul başkanı ama bu sorumsuzlukla nasıl okul başkanı olmus anlamadım:9:konustum ama yuz vermedım:33::33::33:

:52::52::52::52::52:

Hem acele etme daha karşına neleri çıkar kızım (= duygularında ciddi ise zaten peşini bırakmaz..

vallahi merak edıyorum ortada hiç sorun yokken bana karsı bu kadar bilendiğin sana yaptıgım ne oldu diye. tamam lütfen sor.

1-marga sızınle burda bu kadar geyık yaptı konustu ettı son zamanlar başka topık buldunuz dıye neden bu kıza bu kadar haksızlık yaptınız rengına?ben demıyorumkı sızın tapunuz buranın ılle buraya yazıcaksınız demıyorum ama sız bu kızı burda yanlız bıraktınız kac aksam gordum o burda tek takılırken sız otekı topıklerde fınk attınız bı merhaba napıyosun demek bu kadarmı zor?ornekte verıyım mesela eylul aska geyık topıklerındede takılıyo ama kız hergun gırıyo burda mascıye margaya naber napıyosunuz dıyede soruyo en demıyorumkı tapunuz burda oyle bısey yok ama haksızlık yaptınız sonucta baska topıkler yokken marga vardı burda dogruya dogru
2-bıbının bıze dun aksam yaptıkları sence hosmu?saga sola yazmalar ımza degıstırmeler falan desene sende suraya yazmıssın onun hakkında dıye?elını vıcdanına koy ama ben soylıyım bız onun hakkında saga sola yazmayız sana sunuda soylıyım bı ınsana yapılan en alçakça sey nedır bılıyomusun o ınsanın zaaflarını yuzune vurmak belaltı vurmaktır dun aksamdan berı belaltı vuruyo sesımız cıkarmadık sımdı burda marga bunu yazdı dıyemı bu kadar hiddetlendın?dunden berı bel altı vuruyolar alone la ikisi buyur bunları cevapla bana madem oyle

Amacın ne anlayamıyorum ve seninle dün durduk yere gerilim yaşadığım içinde inan bende sinirleniyorum.

Hayatına eskiden konuştuğu bir çocuk tekrar selam sabah vermiş ve ben tolinin eski ilişkisinde ki insanı ima ederken , sen ben miyim diyorsun ?
Yani konuşmalar sadece buradan ibaret değil.Özeliyle ilgili şeyleri bildiğim için , üstü kapalı geçiyorum cümlelerin..

Dün hadi eyvallahı çektin cevap vermedim. Benden büyüksün ve sana saygım var diye susuyorum.Ve hala da var..
ya benım amacım ne olabilir marga tolinin sildiği biziz. madem sebebıyet verecek sekılde yazmayın ben akısta gördüm yazdıgını da.benım seni ne kadar svdiğimi bildiğin halde dünkü söylediklerin cok cok zoruma gitti gerçekten. asla beklemdıgım şeylerle karsılastım. benım ıcın yerın cok ayrıdır. ama demek ki sadece benım ıcın öyleymiş. ben senı asla kımseye karsı ne ezdirmişliğim ne kötülemişliğim vardır su yazdıkların sok etti benı vallahi amacın ne falan

Son düzenleme:
Back
X