• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

noooliii la adamı hasta etmeyin
not:şimdi bana uçan tekme atacaklar
dip not:bende size atarım ki bacaklarım uzun
yerin dibi not: nasılsınız kızlar :3::3:

benim imzamı üstünemi alındın :53: :53: ben bile bilmiyodum iyi oldu söylediğin tolin ki nezamandır herkes imzamdan dert yanıyodu bende değiştirdim bu tarz imzaları seviyorum daha öncede köpekli bitane vardı gerçekten şaşkınlık içersindeyim :53: ayrıca seni kasdedip ne yazmışım bizde kendi aramızda konuştuk ve uzamasın diyede gene konuyu değiştiren bendim neyse insan görmek istediğini görür napalım :34:

ya benım amacım ne olabilir marga tolinin sildiği biziz. madem sebebıyet verecek sekılde yazmayın ben akısta gördüm yazdıgını da.benım seni ne kadar svdiğimi bildiğin halde dünkü söylediklerin cok cok zoruma gitti gerçekten. asla beklemdıgım şeylerle karsılastım. benım ıcın yerın cok ayrıdır. ama demek ki sadece benım ıcın öyleymiş. ben senı asla kımseye karsı ne ezdirmişliğim ne kötülemişliğim vardır su yazdıkların sok etti benı vallahi

Sen de bilirsin ki , burada bir çok insanın yanında oldum ben. Burada var olanların da , olmayanların da..
Her zaman yapabileceğim bir şey var mı , yok mu diye sordum..
Kiminin dost kazığı da yedik , kiminin de dostluğunu kazandık..
Sende dostluğunu kazandığım insanların arasında hala varsın..

Eğer ben bir insana ciddi anlamda nefretimi kusarsam o insanla şuan burada bu şekilde veya özelde hiç bir şekilde konuşmam..
-ki sana hala saygım sonsuz. Saygım var. Seni silip atmadım. Kendimce sebeplerimin olduğu insanları teker teker arkadaşlığımdan çıkardım..
Çıkarmaya da devam edeceğim.. =)

1-marga sızınle burda bu kadar geyık yaptı konustu ettı son zamanlar başka topık buldunuz dıye neden bu kıza bu kadar haksızlık yaptınız rengına?ben demıyorumkı sızın tapunuz buranın ılle buraya yazıcaksınız demıyorum ama sız bu kızı burda yanlız bıraktınız kac aksam gordum o burda tek takılırken sız otekı topıklerde fınk attınız bı merhaba napıyosun demek bu kadarmı zor?ornekte verıyım mesela eylul aska geyık topıklerındede takılıyo ama kız hergun gırıyo burda mascıye margaya naber napıyosunuz dıyede soruyo en demıyorumkı tapunuz burda oyle bısey yok ama haksızlık yaptınız sonucta baska topıkler yokken marga vardı burda dogruya dogru
2-bıbının bıze dun aksam yaptıkları sence hosmu?saga sola yazmalar ımza degıstırmeler falan desene sende suraya yazmıssın onun hakkında dıye?elını vıcdanına koy ama ben soylıyım bız onun hakkında saga sola yazmayız sana sunuda soylıyım bı ınsana yapılan en alçakça sey nedır bılıyomusun o ınsanın zaaflarını yuzune vurmak belaltı vurmaktır dun aksamdan berı belaltı vuruyo sesımız cıkarmadık sımdı burda marga bunu yazdı dıyemı bu kadar hiddetlendın?dunden berı bel altı vuruyolar alone la ikisi buyur bunları cevapla bana madem oyle

tolin yapma gözünü seveyim mrga benım ıcın cok ayrı yerderdir bız onunla 2 yıldır ki tanısıyoruz. benım margaya kötü düşünecegımı unutugumu nasıl söylersiniz ya hu? vallahi cok cok zoruma gitti söyledikleriniz. ya ben gündüz çalışıyorum gece sohbet nerdeyse orda bitiyorum. ki ilk o topik acıldıgında bile ben hem buraya hem oraya yazdım yalansa söyleyin?
sonra marga nişanlısına giti burası bos kaldı ben de hep o topikte takılmaya basladım işte öyle gitti bir şekilde bund naıl art niyet düşünebiliyorsun benım size tek bir yanlısım bile yok ya:53:

diğer soruna gelınce de bibiyle niye tartısıgınızı bıle görmemıstım ben senın direkt sildiğini gördüm benı o yüzden ne bılım kim kime ne laf sokmus ya hu

benim imzamı üstünemi alındın :53: :53: ben bile bilmiyodum iyi oldu söylediğin tolin ki nezamandır herkes imzamdan dert yanıyodu bende değiştirdim bu tarz imzaları seviyorum daha öncede köpekli bitane vardı gerçekten şaşkınlık içersindeyim :53: ayrıca seni kasdedip ne yazmışım bizde kendi aramızda konuştuk ve uzamasın diyede gene konuyu değiştiren bendim neyse insan görmek istediğini görür napalım :34:

evet ustuma alındım ve sende gormek ıstedıgını gordun alone nun farzetkıye benımle alakalı yazdıklarını okudunmu?yoo okumadın demekkı sende ıstedıklerını goruyomuşsun:34:

tolin yapma gözünü seveyim mrga benım ıcın cok ayrı yerderdir bız onunla 2 yıldır ki tanısıyoruz. benım margaya kötü düşünecegımı unutugumu nasıl söylersiniz ya hu? vallahi cok cok zoruma gitti söyledikleriniz. ya ben gündüz çalışıyorum gece sohbet nerdeyse orda bitiyorum. ki ilk o topik acıldıgında bile ben hem buraya hem oraya yazdım yalansa söyleyin?
sonra marga nişanlısına giti burası bos kaldı ben de hep o topikte takılmaya basladım işte öyle gitti bir şekilde bund naıl art niyet düşünebiliyorsun benım size tek bir yanlısım bile yok ya:53:

diğer soruna gelınce de bibiyle niye tartısıgınızı bıle görmemıstım ben senın direkt sildiğini gördüm benı o yüzden ne bılım kim kime ne laf sokmus ya hu

hadı bıbı konusu senı ılgılendırmez neyse onu sana sormıyım ama marganın burda gercekten yanlız bırakıldıgını dusunuyorum benım dusuncem bu bende onun yanında oldum bu kadar :31:

Sen de bilirsin ki , burada bir çok insanın yanında oldum ben. Burada var olanların da , olmayanların da..
Her zaman yapabileceğim bir şey var mı , yok mu diye sordum..
Kiminin dost kazığı da yedik , kiminin de dostluğunu kazandık..
Sende dostluğunu kazandığım insanların arasında hala varsın..

Eğer ben bir insana ciddi anlamda nefretimi kusarsam o insanla şuan burada bu şekilde veya özelde hiç bir şekilde konuşmam..
-ki sana hala saygım sonsuz. Saygım var. Seni silip atmadım. Kendimce sebeplerimin olduğu insanları teker teker arkadaşlığımdan çıkardım..
Çıkarmaya da devam edeceğim.. =)
beni de mi çıkarıcaksın yani?

ya vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum artık ben durduk yerde olanlara bak

Sorumsuz olsa başkan olur muydu kızımm ohhhh 23 Nisan da başkan makamına oturursun artık hahahaha:52::52: ama okul başkanlığınaaa:33::33::33:

bu sene gectı kankaa bıdahakı seneye:9::9:bıde bana dıyokı ben sızın unıdende cok adam tanıyorum ıstesem orda sana adım attırmam dıyo dedım he he koçummm:33::33::33::33::9:

evet ustuma alındım ve sende gormek ıstedıgını gordun alone nun farzetkıye benımle alakalı yazdıklarını okudunmu?yoo okumadın demekkı sende ıstedıklerını goruyomuşsun:34:

evet okudum ama ilk önce şuanda aklından neler geçiyoru okumuştum :34: ama şunuda söylim ki dünde söyledik senin canın sıkkın diye geyik yaptık ki sende heryerde yapıyosun geyik ben öyle bi tepki verceni bilseydim yapmazdım ve alona yazdığın gerçekten üzdü beni biz akradaşımıza bu yazdığın hoş değil diyemiceksek zaten silsin bizi sorun değil gerçekten canım :34:

hadı bıbı konusu senı ılgılendırmez neyse onu sana sormıyım ama marganın burda gercekten yanlız bırakıldıgını dusunuyorum benım dusuncem bu bende onun yanında oldum bu kadar :31:
tolin yanlıs düşünüyorsun dünden beri afedersin k.çımı yırtıyorum kendimi anlatıcam diye benım margayı yalnız bırakmak on unutmak gibi bir düşüncem asla olmadı. siz öyle düşündünüz diye ben bunu yapmıs olmuyorum anlıyor musun?

ona biri bişey dese ilk ben biterim burada söz konusu ble olmaz

aynen biz dun yıne gif paylasıyorduk bibide imzaya koydu durduk yere olan br şey değildi yani
onu da mı alındınız üstünüze ya hu:53:

yok albi yanlız gırdı aramıza:1::1::1:
Valla ben onu bunu bilmem bütün forum hayran sizin dostluğunuza.Ne sorun varsa güzelce konuşun.bak kızlar sana sürekli beni yanlış anladın yazıyorlar cadı bi dinle onları bakim.:16:

Son düzenleme:
ayrıca tolin imzamın senle yakından uzaktan alakası yok onu sabaha karşı değiştirdim öyle göndermeler bana göre değil senin için değiştiricek olsaydım hemen yapardım onuda yanlış anlamışsın mağlesef sana itafen koymuş olsaydım cevap vermezdim açıklama mecburiyetim yok zaten ama doğru olmıyan bişeyi öyleymiş gibi söylüyosun. neyse kızlar sizi iyi geyikler

Valla ben onu bunu bilmem bütün forum hayran sizin dostluğunuza.Ne sorun varsa güzelce konuşun.bak kızlar sana sürekli beni yanlış anladın yazıyorlar cadı bi dinle onları bakim.:16:

Görünen o canım..
Kimin hangi anlamda dost gözüyle baktığı bilinmiyor ne yazık ki..
Dost olan arkadaşım diyen insan ara bulmaya çalışır , ara bozmaya veya gazlamaya çalışmaz albuneacımmm (=

Back
X