• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

tamam rengına eger soyledıklerınde samımıysen ve vicdanın rahatsa tamam ben haksızım o zaman kusura bakma ama ben artık gercektne kım gercek yazıyo kım yalan yazıyo anlamıyorum dun bana farzetkıde yazılanlar o kadar zoruma gıttıkı ben bırısı sana desekı sen boyle devam edersen kpss yı kazanamzsın şebek gıbı dolanıyosun ortada dese bende o kişiyi pohpohlasam sonra o kısı sana sana yazmadım dıye mesaj atsa sen bıdaha bırıne guvenıp ınanırmısın allah aşkına cevap ver?ebedi size o bedduaları ettıgınde hepımız repledık orda ama bana yazılanlardan sonra o kişi pohpohlandı e pohpohlanıyosa pohpohlayana gule gule derım o zaman

heralde bunu bana diyorsun ama sana alon ne yazmış ondan haberim yok keşke bilsemde neden bahsettiğini şaşkın şaşkın bakmasan ekrana :ssz: ayrıca biraz önce sizde birinden bahsediyodunuz reci üstüne alındı sende alonun yazdığını üstüne alınmışsın en azından benim beğendiğimin senle hiç alakası yok özel hayatıyla alakalı bi önce yazdığıda silinmiş onuda görmedim zaten
buarada her gece yaptığımız geyiği yaptık hiç gitmediği bi topiğe gitmiş ben geldim demişti bende burda ne işin var topiğe gel dedim bunu bile sana bi gönderme olarak algılamışsın ama ben okadar detaylı düşünmüyorum mağlesef :34:

koyduğu smillara bak hele Allah ne yapmasın seni :9::9::9:

anladım canım konunun detayını bilmediğim için yorum yapmayacağım ama benim kk da tanıdığım ilk dostlarımdan marga o yüzden detaylı bilsem onu korur ve savunurdum :kkk::kkk::kkk::7:

Allah razı olsun canım . Ama korunacak bir olay yok (:
Neyse artık ..
Senin annenle ne sıkıntıların var öyle.. :(

tolin yemin olsun benım söylediklerimde tek yalan yoktur. ben sizin arkanızda br kötü söz etmemişim şimdiye kadar git benı tanıyan kim varsa sor. ben arkadaslarımın arkasından konusup iş çevirmem asla.

bak ne diyorum sizin tartısmanızı ben görmedim senın beni sildiğini farkendınce sonra baktım son yorumlarınıza falan ama sen durduk yerde harcadın beni.
alone sana beddua ettıyse neden gidip onunla konusmuyorsun sebebını ?

tamam eger oyleyse ozur dılerım ben ozur dılemıycek kadar egosu yuksek bı ınsan degılım
ama hakver butun guvenım kırıldı cunku bıbıden boyle davranışlar beklemzdım demekkı tanıyamamışız bızım hatamız
alone soruyorum yok sana yazmadım dıyo yahu ben saf mıyım bellı bana yazmıssın ıste dıyorum hala dıyo yok sana yazmadım e napıyım yanı ınkar edıyo:31:

heralde bunu bana diyorsun ama sana alon ne yazmış ondan haberim yok keşke bilsemde neden bahsettiğini şaşkın şaşkın bakmasan ekrana :ssz: ayrıca biraz önce sizde birinden bahsediyodunuz reci üstüne alındı sende alonun yazdığını üstüne alınmışsın en azından benim beğendiğimin senle hiç alakası yok özel hayatıyla alakalı bi önce yazdığıda silinmiş onuda görmedim zaten
buarada her gece yaptığımız geyiği yaptık hiç gitmediği bi topiğe gitmiş ben geldim demişti bende burda ne işin var topiğe gel dedim bunu bile sana bi gönderme olarak algılamışsın ama ben okadar detaylı düşünmüyorum mağlesef :34:

tamam bıbı tama evet oyle iz okuduk goreceımızıde gorduk senden tesekkurler ıyı geceler

tamam eger oyleyse ozur dılerım ben ozur dılemıycek kadar egosu yuksek bı ınsan degılım
ama hakver butun guvenım kırıldı cunku bıbıden boyle davranışlar beklemzdım demekkı tanıyamamışız bızım hatamız
alone soruyorum yok sana yazmadım dıyo yahu ben saf mıyım bellı bana yazmıssın ıste dıyorum hala dıyo yok sana yazmadım e napıyım yanı ınkar edıyo:31:

silinmiş olanı bilmem görmedim ama ikinci yazdığını biz özelde bile konuştuk kimle alakalı olduğunu sor herşeyi nasıl anladığını gör özel hayatıyla ilgili olduğundan burda yazamıyorum doğal olarak ama senin zaten inanasın olmadığından boşuna yazıyorum çünkü biliyorum birine tavır aldığında ne yazarsa yazsın farketmiyor her yaptığı sana gibi algılıyorsun

o değil millete iyi eğlence cıktı sacmasapan konusur şimdi bizi sevmeyenler.

neyse

Hayır ondan değil şaşkınlığım,bibi yazmıştı muhteşem yüzyıl toğinede oradan gördüm sohbete gel nerdesin felan deyince bende gideyim iki güzel konuşalım eğlenelim dedim ama bir şeyler ters gitmiş buralarda :31:

amamn yıvrım ters düz geçti gitti boşver :51: nasılsın ne yapıyosun :31:

silinmiş olanı bilmem görmedim ama ikinci yazdığını biz özelde bile konuştuk kimle alakalı olduğunu sor herşeyi nasıl anladığını gör özel hayatıyla ilgili olduğundan burda yazamıyorum doğal olarak ama senin zaten inanasın olmadığından boşuna yazıyorum çünkü biliyorum birine tavır aldığında ne yazarsa yazsın farketmiyor her yaptığı sana gibi algılıyorsun

yaaaaa offf tek tek yazayımmı?ıstedıgınde sebek gıbı ortada dolasıyosun demek nedemek?yanı canın ıstedıgınde heryerde geyık yapıyosun demek sen boyle devam edersen daha cok tekme yersın nedemek?ben dunku konumda yazdıgım ıcın tutmuş oraya taşımış allah aşkına bıbı şunları yazıyosun elını vıcdanına koy evet sen benı tanımışsın ama bız senı tanıyamamışız :31:

$dugun-altin.webp

annemin hayalindeki ben :86::64::64::64::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

tolin yemin olsun benım söylediklerimde tek yalan yoktur. ben sizin arkanızda br kötü söz etmemişim şimdiye kadar git benı tanıyan kim varsa sor. ben arkadaslarımın arkasından konusup iş çevirmem asla.

bak ne diyorum sizin tartısmanızı ben görmedim senın beni sildiğini farkendınce sonra baktım son yorumlarınıza falan ama sen durduk yerde harcadın beni.
alone sana beddua ettıyse neden gidip onunla konusmuyorsun sebebını ?

Bak eli maşalı olan ablacım.. (=

İki saattir burada ben sizin arkanızdan konuşmam , benimle ilgili bir sıkıntınız var ise bunu özelden değil , açık bir şekilde topik üzerinden konuşun. Kimseden gizlim saklım yok diyorsun..

Ve ben sıkıntı mı burada arkadaşlarımla konuşurken , bir mesajla dile getirdiğim anda, senin adın geçmemişken dün hönk diye ''noldu marga'' diyerek konuya giriyorsun..
Ya ciddi anlamda rahatsız olduğumu hissediyorsun , merak ediyorsun.
Yada neden rahatsız olduğumu bilip , meraktan acaba bu mu dercesine soruyorsun..

Daha sonra sorunu buradan değilde, özel mesajlar kısmından devam ediyorum. Neden niçin..
Çünkü saygım var !
Ve seninle konuştuğumuz veya dile getirilen her sorun bir anda senin tayfan olarak nitelendirdiğim şahıslar arasında , dilden dile konuşuluyor..
Tahmin ediyorum ki hepsinin haberi vardır bu olanlardan değil mi ? :)

Eğer aramızdaysa bir sorun aramızda kalsın..
Başkalarına sen mi anlatıyorsun yoksa onlar mı tahmin ediyorlar , işte bende bunu anlamıyorum..
Bir anda bir olayda anında haberleri oluyor..

Yani diyeceğim şu ki
Dün olayların sinirinden kaynaklı bende artık bir patlama oldu..
Ve ben seninle konuşurken sen son mesajının sonuna ''hadi eyvallah'ı çektin..
Bu ''hadi eyvallah'lıktan sonra tek kelime etmedim..

Ama yine aynısı oldu..
Bak şimdide '' millete iyi eğlence çıktı gülüyorlardır '' bize tarzında cümle kuruyorsun.
İşte bu yüzden bu meseleler özelden halledilir..
Buradan değil.. (:

İyi geceler..

al işte alttan alıyorum cevap yok uste cıkıyorum uste cıkıyosun dınlemıyosun dıye sitemler havada ucusuyo neyse öff tamam ya:46:

tolin benim sinirim hala had safhada suan bana yargısız infaz yaptnız hakkıma girdiniz durduk yerde nasıl hemen oo kanka tamam dıyeyım ben sana?
böyle şeyleri ben kolay atlatamıyorum

Back
X