• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ben napayım kurs var haftanın 3 günü kurstan gel yat kalk şu bu derken günler geçiyor burayada uğrayamamıştım ne zamandır.Sen nasılsın

ne kursu kız hayrolsun? :31:

bende uğrayamıyorum vallahi ya ne zamandır adamakıllı bi şimdi oturdum :27:

aynı evdeyim haziranda sevdiceğimi görmeye gidicem istanbula :17::17:

yaaaaa offf tek tek yazayımmı?ıstedıgınde sebek gıbı ortada dolasıyosun demek nedemek?yanı canın ıstedıgınde heryerde geyık yapıyosun demek sen boyle devam edersen daha cok tekme yersın nedemek?ben dunku konumda yazdıgım ıcın tutmuş oraya taşımış allah aşkına bıbı şunları yazıyosun elını vıcdanına koy evet sen benı tanımışsın ama bız senı tanıyamamışız :31:

beni tanımadığın ortada zaten canım :34: şunuda söyliyeyim gideyim benim sana veya bi başkasına mecburiyetim yokken bukadar neden yazıyorum bi düşün bence iyi geceler

Bak eli maşalı olan ablacım.. (=

İki saattir burada ben sizin arkanızdan konuşmam , benimle ilgili bir sıkıntınız var ise bunu özelden değil , açık bir şekilde topik üzerinden konuşun. Kimseden gizlim saklım yok diyorsun..

Ve ben sıkıntı mı burada arkadaşlarımla konuşurken , bir mesajla dile getirdiğim anda, senin adın geçmemişken dün hönk diye ''noldu marga'' diyerek konuya giriyorsun..
Ya ciddi anlamda rahatsız olduğumu hissediyorsun , merak ediyorsun.
Yada neden rahatsız olduğumu bilip , meraktan acaba bu mu dercesine soruyorsun..

Daha sonra sorunu buradan değilde, özel mesajlar kısmından devam ediyorum. Neden niçin..
Çünkü saygım var !
Ve seninle konuştuğumuz veya dile getirilen her sorun bir anda senin tayfan olarak nitelendirdiğim şahıslar arasında , dilden dile konuşuluyor..
Tahmin ediyorum ki hepsinin haberi vardır bu olanlardan değil mi ? :)

Eğer aramızdaysa bir sorun aramızda kalsın..
Başkalarına sen mi anlatıyorsun yoksa onlar mı tahmin ediyorlar , işte bende bunu anlamıyorum..
Bir anda bir olayda anında haberleri oluyor..

Yani diyeceğim şu ki
Dün olayların sinirinden kaynaklı bende artık bir patlama oldu..
Ve ben seninle konuşurken sen son mesajının sonuna ''hadi eyvallah'ı çektin..
Bu ''hadi eyvallah'lıktan sonra tek kelime etmedim..

Ama yine aynısı oldu..
Bak şimdide '' millete iyi eğlence çıktı gülüyorlardır '' bize tarzında cümle kuruyorsun.
İşte bu yüzden bu meseleler özelden halledilir..
Buradan değil.. (:

İyi geceler..
ben dün toline sordum marga nye küstüğünü o bana bibiden ve dıslamaktan bahsedince ben de bibiye sordum sorun mu var dıye bunlar arkadan konusmak mı oluyor?
bibi de gelip yazsın ona ne sordugumu.

senın dunkü yazını görünce de merktan sordum zaten pat dye dalarım ben ama sorunun bizden kaynaklandıgını asla düşünmedim düşünsem şok olmazdım heralde

siz bana o kadar sey söylediniz ben hadı eyvallah dememi takıldın? ki ben biliyorsun ki sabırlı insan değiim fazla damarıma basılınca kendıme hakim olamam. o yuzden çıkmak anlamında eyvallah dedim. özelden hallediliyorsa madem kendnizi doldurmadan gelıp özelden sorabılırdınız.
hala kendımı sana anlamaya calısıyorum farkında mısın?

Son düzenleme:
beni tanımadığın ortada zaten canım :34: şunuda söyliyeyim gideyim benim sana veya bi başkasına mecburiyetim yokken bukadar neden yazıyorum bi düşün bence iyi geceler

ısteseydın dun gecede yazmayabılırdın ben kımsenın pesınden kosmam burası sanal ortam kımseyle ugrasamam bunları unutmadık biz sana yazmadık mesela:ssz:

İnşallah canım..
Peki sorunları halledebildin mi.. Yani nasıl hareket edeceksin diyorum (:

şimdi şöyle düşündüm ki dayımlardan isteneceğim ben dayımda bu konuda arkamda...

isteme gecesi bana ne istiyosun diye sorarlarsa diğer gelinlerine ne yaptıysan ondan yap cınım dicem kynanama :27:

eğer sormazlarsa aynı şeyi dayımın söylemesini rica edeceğim :51:

ben dün toline sordum marga nye küstüğünü o bana bibiden ve dıslamaktan bahsedince ben de bibiye sordum sorun mu var dıye bunlar arkadan konusmak mı oluyor?
bibi de gelip yazsın ona ne sordugumu.

senın dunkü yazını görünce de merktan sordum zaten pat dye dalarım ben ama sorunun bizden kaynaklandıgını asla düşünmedim düşünsem şok olmazdım heralde

siz bana o kadar sey söylediniz ben hadı eyvallah dememi takıldın? ki ben biliyorsun ki sabırlı insan değiim fazla damarıma basılınca kendıme hakim olamam. o yuzden çıkmak anlamında eyvallah dedim.
hala kendımı sana anlamaya calısıyorum farkında mısın?

Ben durumu izah ettim . Konuşmak istedim.
Ve konuşmanın ikinci yada üçüncü mesajında bana hadi eyvallah diyen sensin..

Ben seni sildim mi..
Hayır..
Ben sana sözlü bir hakarette bulundum mu ?
Hayır..
Sorun mu var diye sorduğun şahıs , bana gelip ''hayırdır bir sorun mu var kardeşim '' demiş mi hayır..
Peki sorun mu var diye sorduğun kişiye , bunları izah ettiğin halde ''aman boşver kimsenin peşinden koşamam'' tarzında imalarda bulundu. Şuan o kişinin cümlelerini tam alıntılamıyorum ama açıkça ''boşverelim de keyfimize bakalım '' demek istedi..

Sen sinirliysen ben de o kadar sinirliyim şuan..

Ve ben özelden seninle konuşamadığım için sana çok kızgınım..
Sen hadi eyvallah diyip rest çekebilmiş olmana sinirliyim..
O arkadaşlığından çıkarsaydın da bana hadi eyvallah çekmeseydin be abla..
İnan benimde zoruma gidiyor..

aynen bız kımsenın arkasından atıp tutmadık yada nispet olsun dıye badee stii rengii gelın geyık yapalım falanda demedık yanı bu yapılanlar cabuk unutulmus ama bız unutmadık:31::31:

Back
X