• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

şimdi şöyle düşündüm ki dayımlardan isteneceğim ben dayımda bu konuda arkamda...

isteme gecesi bana ne istiyosun diye sorarlarsa diğer gelinlerine ne yaptıysan ondan yap cınım dicem kynanama :27:

eğer sormazlarsa aynı şeyi dayımın söylemesini rica edeceğim :51:

Cınım mı diyeceksin :52: alem kızsın yaaa:52::52: kaynananla aran nasıl peki..

ısteseydın dun gecede yazmayabılırdın ben kımsenın pesınden kosmam burası sanal ortam kımseyle ugrasamam bunları unutmadık biz sana yazmadık mesela:ssz:

yahu bende diyorumki neolduğunu anlamadım sana sert çıktığın için yazdığım msjdan dolayı beni silmişsin şimdide yazdığımı yazdım saklamıyorumki burası sanal ortam beni sildiysen oturup ağlıyacak değilim ya ne kimseye arkadaşım ol derim nede olma senin bana benim sana ihtiyacım mı var bunu söylemekte bi sorun görmüyorum sen büyütüyorsun ama ben seni hep öyle kabul etmiştim yapın bu oyüzden kızgın falan değilim muhatap olmak istemiyosan istemiyosundur saygı duyarım :34:

Ben durumu izah ettim . Konuşmak istedim.
Ve konuşmanın ikinci yada üçüncü mesajında bana hadi eyvallah diyen sensin..

Ben seni sildim mi..
Hayır..
Ben sana sözlü bir hakarette bulundum mu ?
Hayır..
Sorun mu var diye sorduğun şahıs , bana gelip ''hayırdır bir sorun mu var kardeşim '' demiş mi hayır..
Peki sorun mu var diye sorduğun kişiye , bunları izah ettiğin halde ''aman boşver kimsenin peşinden koşamam'' tarzında imalarda bulundu. Şuan o kişinin cümlelerini tam alıntılamıyorum ama açıkça ''boşverelim de keyfimize bakalım '' demek istedi..

Sen sinirliysen ben de o kadar sinirliyim şuan..

Ve ben özelden seninle konuşamadığım için sana çok kızgınım..
Sen hadi eyvallah diyip rest çekebilmiş olmana sinirliyim..
O arkadaşlığından çıkarsaydın da bana hadi eyvallah çekmeseydin be abla..
İnan benimde zoruma gidiyor..
o kadar yargılayıcı suclayıcı yazılarından sonra ben ne deseydım birbirimize mi girseydık?
sen o kadar sey söyledıgn halde benım bi eyvallahıma takılmıssın onu cıkıyorum forumdan anlamında söyledım ben daha fazla acıklama yaptırtma bana bunu.
konusmak öyle olmaz ayrıca öyle yargılayıcı suclayıcı yazarak konusulmaz marga. ben öyle şeylere gelemem. daha nrmal sorsaydın aynı sekılde cevap alırdın. yeter artık ben kıcımı yırttım surada hala bana neler söylüyorsun

yahu bende diyorumki neolduğunu anlamadım sana sert çıktığın için yazdığım msjdan dolayı beni silmişsin şimdide yazdığımı yazdım saklamıyorumki burası sanal ortam beni sildiysen oturup ağlıyacak değilim ya ne kimseye arkadaşım ol derim nede olma senin bana benim sana ihtiyacım mı var bunu söylemekte bi sorun görmüyorum sen büyütüyorsun ama ben seni hep öyle kabul etmiştim yapın bu oyüzden kızgın falan değilim muhatap olmak istemiyosan istemiyosundur saygı duyarım :34:

evet bak ben kendımı tanıtırken duzgun tanıtmışımkı benı tanımışsın ama bız senı tanıyamamışız hem madem takmıyosun neden gelıp yazıyosun buraya yazılanlarıda takma o zaman hıc kusura bakma orda burda yazıpta sonra burda bıze alttan alamazsın margada bende unutmadık ıyı gecelr bu da gercekten benden sana son mesajdır......ayrıca margayada özur borclusun bence

Son düzenleme:
o kadar yargılayıcı suclayıcı yazılarından sonra ben ne deseydım birbirimize mi girseydık?
sen o kadar sey söyledıgn halde benım bi eyvallahıma takılmıssın onu cıkıyorum forumdan anlamında söyledım ben daha fazla acıklama yaptırtma bana bunu.
konusmak öyle olmaz ayrıca öyle yargılayıcı suclayıcı yazarak konusulmaz marga. ben öyle şeylere gelemem. daha nrmal sorsaydın aynı sekılde cevap alırdın. yeter artık ben kıcımı yırttım surada hala bana neler söylüyorsun

Bak benim mevzum yazıp yazmamanız değil.
Benim sıkıntılı olduğum durum , ettiğim lafımdır..

'' Ben zor durumda veya sinirlendiğimde yanımda olacak beni dinleyecek insanlar aramıyorum..
Ben zor durumda da olsam iyi durumda da olsam beni adam yerine koyacak insanlar arıyorum.. ''

Sen böyle şeylere gelemiyorsan o zaman kusura bakma.Benimde gelemediğim mevzular oluyormuş demek ki..
Büyüğümsün..
Özür dilerim kendi adıma..

Ve ayrıca benim bu eskiden dilim yüzünden ne kadar çok banlanıp sinir sıkıntısı çektiğimi , herkesten daha iyi bilirsin.. :34:

evet bak ben kendımı tanıtırken duzgun tanıtmışımkı benı tanımışsın ama bız senı tanıyamamışız hem madem takmıyosun neden gelıp yazıyosun buraya yazılanlarıda takma o zaman hıc kusura bakma orda burda yazıpta sonra burda bıze alttan alamazsın margada bende unutmadık ıyı gecelr bu da gercekten benden sana son mesajdır......ayrıca margayada özur borclusun bence

Ben kimsenin özürünü istemiyorum tolin..

Benim özür dilediğim tek insan renginadır..

Ama bu fikirlerimi değiştirmeyecek..

Kimsede benden özür dilemesin bu saatten sonra..

Neyin nispeti tolin :26:

otekı topıkten baya gonderme yapıldı bıze yok ıste kızlaaarr gelın geyık yapalım ıste burası sanal ortam kımseyı takamam işte kımsenın pesınden kosamam gıbı ama bız cevap vermedık ve bu aksam cıkan bu konusmaların tek sebebı marganın bana gereksız ınsanları hayatından cıkarınca neguzel oluyomus demesı yanı bız o kadar seye yazmadık ama onlar bu cumleyle neyse gerısını goruyosun ıste.....

Bak benim mevzum yazıp yazmamanız değil.
Benim sıkıntılı olduğum durum , ettiğim lafımdır..

'' Ben zor durumda veya sinirlendiğimde yanımda olacak beni dinleyecek insanlar aramıyorum..
Ben zor durumda da olsam iyi durumda da olsam beni adam yerine koyacak insanlar arıyorum.. ''

Sen böyle şeylere gelemiyorsan o zaman kusura bakma.Benimde gelemediğim mevzular oluyormuş demek ki..
Büyüğümsün..
Özür dilerim kendi adıma..

bir arkadasım sevdiğim insan olarak senın benı yargılaman benim elbette hoşlanacagım gelecegım şeyler olmaz.
sabahtan beri ılımlı olmaya calısıyorum ama hıcbır sey değişmiyor.

özür dilemeyin ayrıca ikiniz de lütfen ben özür beklemiyorum. kendımı anlatamadıgıma yanıyorum burada.

ben margaya ne yapmışımki özür dilicem kendisi sözlüsünün yanına gittiğinde hiç girmiyordu topiğe doğal olarak bu topik aktifliğini yitirdi ve başka topiğe gittik dışlamadıkta biz arkadaşlardan kimi görürsek daldık konuya davete gerekmi vardı aramızda öyle şeylermi vardı

hem marga bana yeri geldi geyikte ayı demiş insan ben ciddiye alıp dediklerini küssemiydim ama öyle yapmam lazımmış demekki ben bu topikteyken bile gitçem buralardan canımı sıkıyosunuz diye geyik yapıyodum ve marganın okuyucağını bildiğim halde gene geyikte yok burası güzel keyfim yerinde yazıyodum konuya atlar sataşır diye ama beni anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız yapıcak bişi yok :34:

bir arkadasım sevdiğim insan olarak senın benı yargılaman benim elbette hoşlanacagım gelecegım şeyler olmaz.
sabahtan beri ılımlı olmaya calısıyorum ama hıcbır sey değişmiyor.

özür dilemeyin ayrıca ikiniz de lütfen ben özür beklemiyorum. kendımı anlatamadıgıma yanıyorum burada.

Ben seni yargılamıyorum..
Artık bende bu durumlar o kadar birikmiş ki bunu izah etmeye çalışıyorum..

Ama benim ne demek istediğimi anladığını hissediyorum şuan.
Dediğim gibi olay olduğunda değil , her zaman yanımda olacaksa öyle gelsin bana gelecek kişi..

otekı topıkten baya gonderme yapıldı bıze yok ıste kızlaaarr gelın geyık yapalım ıste burası sanal ortam kımseyı takamam işte kımsenın pesınden kosamam gıbı ama bız cevap vermedık ve bu aksam cıkan bu konusmaların tek sebebı marganın bana gereksız ınsanları hayatından cıkarınca neguzel oluyomus demesı yanı bız o kadar seye yazmadık ama onlar bu cumleyle neyse gerısını goruyosun ıste.....

Yo yo olayı sormuyorum anladım az çok aranızda ki mevzuyu.Ama değmez ya her ne ise takıldığınız noktalar.Gerçekten değmez bİrbirinizi kırmayA.
Ne bileyim biz burada güzel sohbet arkadaşlarıydık.Birinin birine gönderme yapacağına birinin birini kıracağını aklım almıyor

ben margaya ne yapmışımki özür dilicem kendisi sözlüsünün yanına gittiğinde hiç girmiyordu topiğe doğal olarak bu topik aktifliğini yitirdi ve başka topiğe gittik dışlamadıkta biz arkadaşlardan kimi görürsek daldık konuya davete gerekmi vardı aramızda öyle şeylermi vardı

hem marga bana yeri geldi geyikte ayı demiş insan ben ciddiye alıp dediklerini küssemiydim ama öyle yapmam lazımmış demekki ben bu topikteyken bile gitçem buralardan canımı sıkıyosunuz diye geyik yapıyodum ve marganın okuyucağını bildiğim halde gene geyikte yok burası güzel keyfim yerinde yazıyodum konuya atlar sataşır diye ama beni anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız yapıcak bişi yok :34:

bak bı oyle bı boyle konusuyosun az once bana yaşımı bılıyosun aferın yazdın yanı ben sızden buyugum bıraz daha saygı lutfen gıbı yazıyosun simdide bana demedıgınız bırakmadınız ama ben alınmadım yazıyosun hangısısın karar ver dunkimisin yoksa bzım bıldıgımızmısın?:ssz:

evet yapıp yapıta sonra ozur bıraz komık olur ama genede yazayım dedım:27:

Bunda komik durumuna düşecek bir mevzu yok.
Benim özür diliyor olmam , suçlu veya haksız olduğumu göstermez tolişim..

Ben onun kırıldığını ciddi anlamda hissettiğim için özür diledim sadece ondan..

Back
X