• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

nasıl becerdın:27::27::27:

ben acıgım benı almazlar oraya:1::1::1:

dün eşimle eve gidiyorduk işten iddaya girdik eve kim ilk girerse canı ne istiyorsa karsı taraftan onu sölicek yiyecek ben koştum hemen kapıyı açıyım dedim içeri giricem ya sivri zeka eşimde arkamdan koştu yolda kapıyı açtım tam giricem eşim tuttu kapıya nasıl yakınsam kapamı cevirim dedim tak kapı kösesine alnımın ortasını bir vurdum oda geldi öptü durdu üzüldü ama ben kazandım pizza söledik :23::23:

açıkken bile ilahiyat okuyan bir dünya kişi sayabilirim sana bunların içinde sırf meraktan okuyan ateistler de dahil :27:
yaaa cıddımısın:30::30::30::30::30:
dün eşimle eve gidiyorduk işten iddaya girdik eve kim ilk girerse canı ne istiyorsa karsı taraftan onu sölicek yiyecek ben koştum hemen kapıyı açıyım dedim içeri giricem ya sivri zeka eşimde arkamdan koştu yolda kapıyı açtım tam giricem eşim tuttu kapıya nasıl yakınsam kapamı cevirim dedim tak kapı kösesine alnımın ortasını bir vurdum oda geldi öptü durdu üzüldü ama ben kazandım pizza söledik :23::23:

ooo pızzayı yıynce gecmıstır agrıların kıs:23::23::23::23::27:

Back
X