- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #44.401
ohooo 24saat oldu marga
hoşbulduk yavrucan
ya abla kusura bakma midemden rahatsızım bir de evde değilim şuan yeni gördüm ondan kurtulmuşsun yazdımmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohooo 24saat oldu marga
hoşbulduk yavrucan
banlanmayınca bı garıp hıssedıyorum![]()
ya abla kusura bakma midemden rahatsızım bir de evde değilim şuan yeni gördüm ondan kurtulmuşsun yazdımmmmm![]()
selam kızlar![]()
banlanmayınca bı garıp hıssedıyorum![]()
benden çok sıkılınca ui ettirt kendinianca o şekilde kaçabilirsin bendennnnnnnn
![]()
Aman dikkat et marga, mide olayları bir başladı mı bitmez..Ben senelerdir çekiyorum..Bir de bu aylarda azar
Selam
Sen konuşma zaten, azcık uslandırmamız lazım seni, böyle giderse tecrite tıkacak seni mune![]()
Aman dikkat et marga, mide olayları bir başladı mı bitmez..Ben senelerdir çekiyorum..Bir de bu aylarda azar
Selam
Sen konuşma zaten, azcık uslandırmamız lazım seni, böyle giderse tecrite tıkacak seni mune![]()
mune cok zalım ben napıyorumki o benı hemen banlıyor![]()
ben senden sıkılmamkiii![]()
Keriiiiiiii
Nerelerdesin sen ya, kaybolma kk meydanlarından![]()
hahahaha bende android uygulamasını kullanıpte bu derece keyifli bir kahkaha atan biri var mıdır diye düşünüyordum şuannnn![]()
anlat bakıım nasıl şutladın gorumcenı![]()
benimde durdu durdu bu aylarda azdı vallabir kaç gün öncesinde çok fenaydım ama şimdi toparlıyorum yavaştan..
Ama midede sıkıntı olunca harbi harbi insanın hiç bir şey yapası gelmiyor yahu:![]()
Köprü altlarında, mapis damlarinda :))))) mucx xxxx alanda geldim
Sarmadi android, cok ciddi görünüyorum uzaktan bakınca :)
Valla tamamen ignore. Selamıni almıyorum. Gerçi yüzyüze gelmedik ama adını bile ağzıma almıyorum. Yokmuş gibi sanki :)