• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ya abla kusura bakma midemden rahatsızım bir de evde değilim şuan yeni gördüm ondan kurtulmuşsun yazdımmmmm :52:

Aman dikkat et marga, mide olayları bir başladı mı bitmez..Ben senelerdir çekiyorum..Bir de bu aylarda azar :19:

Selam:3:

banlanmayınca bı garıp hıssedıyorum:52::52::52:

Sen konuşma zaten, azcık uslandırmamız lazım seni, böyle giderse tecrite tıkacak seni mune:19:

Aman dikkat et marga, mide olayları bir başladı mı bitmez..Ben senelerdir çekiyorum..Bir de bu aylarda azar :19:

Sen konuşma zaten, azcık uslandırmamız lazım seni, böyle giderse tecrite tıkacak seni mune:19:

mune cok zalım ben napıyorumki o benı hemen banlıyor:50::50::50::50::50::27::27:

benimde durdu durdu bu aylarda azdı valla:14: bir kaç gün öncesinde çok fenaydım ama şimdi toparlıyorum yavaştan..
Ama midede sıkıntı olunca harbi harbi insanın hiç bir şey yapası gelmiyor yahu: :14:

Keriiiiiiii :48:

Nerelerdesin sen ya, kaybolma kk meydanlarından:3:

Köprü altlarında, mapis damlarinda :))))) mucx xxxx alanda geldim

hahahaha bende android uygulamasını kullanıpte bu derece keyifli bir kahkaha atan biri var mıdır diye düşünüyordum şuannnn:52::52::52:

Sarmadi android, cok ciddi görünüyorum uzaktan bakınca :)

anlat bakıım nasıl şutladın gorumcenı:27::27::27:

Valla tamamen ignore. Selamıni almıyorum. Gerçi yüzyüze gelmedik ama adını bile ağzıma almıyorum. Yokmuş gibi sanki :)

Köprü altlarında, mapis damlarinda :))))) mucx xxxx alanda geldim

Sarmadi android, cok ciddi görünüyorum uzaktan bakınca :)

Valla tamamen ignore. Selamıni almıyorum. Gerçi yüzyüze gelmedik ama adını bile ağzıma almıyorum. Yokmuş gibi sanki :)

alışırsın canım (:

Back
X