- 25 Aralık 2013
- 5.668
- 4.933
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #44.701
bende aynı beni sorarsan
![]()

o ne güzel avatar öyle Allah kavuştursun :16:
AMİNNNNN canım AMİNNN

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynı beni sorarsan
![]()
o ne güzel avatar öyle Allah kavuştursun :16:
niye sormayayım canım aa :) forumdan baya kopmuşum he
ee ne vr ne yok görüşmeyeli buralarda :)
AMİNNNNN canım AMİNNNAllah razı olsun.. Kavuşacağımız gün hayal gibi geliyor nedense...
şafak çok karanlık
![]()
niye sormayayım canım aa :) forumdan baya kopmuşum he
ee ne vr ne yok görüşmeyeli buralarda :)
AMİNNNNN canım AMİNNNAllah razı olsun.. Kavuşacağımız gün hayal gibi geliyor nedense...
şafak çok karanlık
![]()
Çok iyi anlıyorum ilk zamanlarda zaman hiç geçmiyor gibi oluyor sevdiğimiz kişiyi ne kadar özlüyorsak zaman o kadar az geçiyormuş gibi hissediyorsun ama geçiyor canım sağ salim gelsinlerde... Nerede askerin ?
![]()
buralardamı himmmm aynı benim için diyebilirim
kilo verme derdindeyim şuan
sen napyn nevr neyk![]()
Herkes toplanmis naber hatunlar
tam da şuan kalbimden geçenleri öyle bir tercüme ettin kiiiKütahya da canım. Senin şafak takvimini gördüm de inşallah göz açıp kapayıncaya kadar bizimde öyle olur :)
İnşallah benimkide iyi sayılmaz gözüm aydın askerim döndü yazısını görmeyi nasip etsin Allah hepimize :) Kütahya havacı mı ?
tam da şuan kalbimden geçenleri öyle bir tercüme ettin kiiiKütahya da canım. Senin şafak takvimini gördüm de inşallah göz açıp kapayıncaya kadar bizimde öyle olur :)
yaz gelince böyle oluyor sanırım kilo verme sorunu yani :) napim canım zamanı geçirmeye çalışıyorum :)
Merhaba![]()
AMİNNNNNN İNŞALLAHHH:) Evet canım. Senin askerin nerede peki?
![]()
Iyiyim cok sukur :) sen nasilsin canim :) sanirim seninle Yeni tanisacagiz :)Mrb nasılsın![]()
Benim askerim Tekirdağda ama askerimin yakın arkadaşı Kütahyada havacıydı bursaya çıkmıştı ustası şimdi orada :) Zaten çok seçenek yok İzmir Bursa Erzurum İstanbul... aklıma gelen iller sizin belli değil değil mi usta ?
Iyiyim cok sukur :) sen nasilsin canim :) sanirim seninle Yeni tanisacagiz :)
Ayy ins marmara bolgesinde olur :) gidip gelmem kolay olur diye :) Yok canim 8 gunluk asker daha benimkisi :)
Iyiyim cok sukur :) sen nasilsin canim :) sanirim seninle Yeni tanisacagiz :)
Ayy ins marmara bolgesinde olur :) gidip gelmem kolay olur diye :) Yok canim 8 gunluk asker daha benimkisi :)
Kendini tanitir misin azicik o zaman :))Evet daha once tanismamistk
İnşallah canım![]()
23yasindayim antalyada yasiyorum evliyim canm senKendini tanitir misin azicik o zaman :))
![]()
insallah Tatlim
![]()
23yasindayim antalyada yasiyorum evliyim canm sen
Kendini tanitir misin azicik o zaman :))
![]()
insallah Tatlim
![]()