• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Çalıştığı yerde adamların üzerine bilerek içecek falan döküyormuş bunu da bir arkadaşımın annesiyle babası görmüş bana da arkadaşım söylemiştiii :52::52::52:

Dokunce ben siliyim diyerek adamlarin oralarina buralarinami ellesiyorki
Yada islak islak daha meynana cikiyor diye bakarak fantazimiyapiyoki sapik :9:

heeee tamam ya baktım sımdı googledan bılıyorum orayı ben sadece ısmını bılmıyorum tamam bakıyım oraya mutlaka :1:bunlar cakma dımı:1::1:

Orj istiyorsan seni beymene alalim cicim,
Cakma evet ama bire bir replika ya ,ben beymenden bir kac kere aldim suan cok pismanin enayi gibi bosa param gitti
Karumda hep cesit cok hemde uygun fiyat hemde gayet sik ayakkabilar var:)

Bende reklam icerikli uye gibi oldum senin yuzunden uyelimgim gidecek gizimm :27:

Sen kaç beden kot giyiyorsun
Ben bütün kotlarımı satışa çıkaracağım :52: artık kot giymek istemiyorum :52: bu yaz full elbise takılırım :52:
27 gıyıyorum ama spora devam edersem 26 olucam cunku 27 pantolanlarım yavaştan bol gelmeye başladı:21::1:
Orj istiyorsan seni beymene alalim cicim,
Cakma evet ama bire bir replika ya ,ben beymenden bir kac kere aldim suan cok pismanin enayi gibi bosa param gitti
Karumda hep cesit cok hemde uygun fiyat hemde gayet sik ayakkabilar var:)

Bende reklam icerikli uye gibi oldum senin yuzunden uyelimgim gidecek gizimm :27:

yok ya o ayakkabı o kadar para etmez o yuzden orjınal ıstemıyorum:1::1:

27 gıyıyorum ama spora devam edersem 26 olucam cunku 27 pantolanlarım yavaştan bol gelmeye başladı:21::1:

yok ya o ayakkabı o kadar para etmez o yuzden orjınal ıstemıyorum:1::1:

Sana uyan kotlarım varsa yollayayım ben sana.. 27 28 29 diye gidiyo bende
Dönem dönem giyim tarzlarım var kilo al ver kilo al ver olunca böyle oluyo :52:

Back
X