• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ya yok keşke bitlensem en azından ilacı var.
Sivri sinek ısırdı.
Yara etmiştim yaralar kaşınıyor gene kanatıcam diye korkuyorum :52:

Sivrisinek mevsimi açıldımı bizim buralara henüz teşrif etmediler aman etmesinlerde zaten :52:

Soğuk suda yıka buz gezdir arada kaşıntını alır yada kremi buz dolabına koy soğut sonra koluna sür baya rahatlatır

Son düzenleme:
Sivrisinek mevsimi açıldımı bizim buralara henüz teşrif etmediler aman etmesinlerde zaten :52:

Soğuk suda yıka buz gezdir arada kaşıntını alır yada kremi buz dolabına koy soğut sonra koluna sür baya rahatlatır

Sık sık kaşınan yerleri yıkayıp limon kolonyası sürüyorum stim...
Şuan rahatım kaşınmıyor ısırıklar.. :31:

Eve şu sinek kovarlar varya prize takıyorsun neydi adı onlardan al rahat edersin yaz geliyor daha eksik olmazlar vızz vızz

Ben zaten yola çıkıcam canım şuan almama gerek yok . kendi evimde var zaten :52: bundan sonra karanlıkta ışık açık tutmuycam hep ışığa geliyorlar :52::52::52:

Bir kere söylenecek laf değil..
Terbiyesizlik etmiş hem de öyle böyle değil..
Yani bunu yapabileceğine aklında ihtimal vermesi bile sana yapılan büyük bi hakarettir.

diyorum ya delirdi
o an sevip aşık olduğum iki yılımı verdiğim adamla değilde bir başkasıyla konuşuyormuşum gibi oldum.

Back
X