Yok sıkıntılarımı biliyor canım, sadece bu sefer ona bişey demedim. Çünkü neyle karşılaşacağımı biliyordum. Aramaz, bende konuşmayacağım..O kadar çok şey yaptım ki ben mutlu olalım diye, bana hala senin kişiliğin belli oldu tartışmadan dedi ya...........dünde senin çocuk şefkatin yok demişti bana.. İlla ah ne güzelçocuk, ay şöyle yaparım falan demem mi gerek dedim.. Bu kadar sene beni bi gıdım bile tanımamışssın dedim.. Nefret olsun.. Ha birde bana beddua ettin deyip duruyor. Oh ne güzel ettim dedim, face de gidip Allah bilir ben ne hallerdeyken sen onun bunun profiline baktın dedim!!!!!!!!!!!!!!!Yine lsun yi,ne ederim dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bak doğruya doğru konuşucam.Sen fazla abartıyorsun.Ya şuanki ruh halinden dolayı en ufak şey bile batıyor sana.
Sıkıntını söylediğinde sana kötü bir şey mi der ? Ne der en fazla başımı şişirdin der susar.
Desin , bunu duyduğun anda en azından elinde sağlam bir sebep olurdu konuşmamak için..
Haaa madem öyle ben yoluma bakayım senin kafanı şişirmeyim der geçer giderdin..
Ama artık senin bu kafana taktığın olaylar, kafanda kurguladığın olağan durumlar veya olacak ihtimali verdiğin durumlardan ötürü diken üzerindesin..
Her şeye patlıyorsun..
Duygusalsın ama duygunu ifade edemiyorsun.Çünkü kafan yoğun..
Ayrılık sana iyi gelecek mi ? Bence gelmeyecek. Daha kötü olacaksın. Çünkü sevdiğin adam o. Geçici bir durum yüzünden bu duyguları hissediyorsun ona karşı.
Onunda kendine göre haksız olduğu taraflar vardır elbet.Fakat rotayı belirleyen sensin , her zaman içinde sen olcaksın o değil..
Hadi diyelim ara verdiniz. Ara vermek size bir çözüm olacak mı hayır.
Bu esnada ne yapıyor ne ediyor kızlara mı bakıyor facede napıyor diye kafa yiyeceksin bu seferde..
En güzeli ne biliyor musun.
1 -2 Saat geçtikten sonra veya bir gün geçtikten sonra , oturup adam akıllı sakin sakin konuşmak..
Durumunu izah edeceksin.
Böyleyim kusura bakma diyeceksin.
Bunaldığını dile getireceksin ama bu bunaltının ondan kaynaklı değil , geçerli olan sebeplerini söyleyeceksin..
Bak gör o zaman sana karşı davranışları nasıl oluyor..
Dik başlılık çözüm değil