- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #46.021
Nasılsın margaricim![]()
İyiyim çok şükür sen nasılsın esmiiii
bi üfleyi ver beni
sıcaklar başladı valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın margaricim![]()
bi üfleyi ver beni
sıcaklar başladı valla![]()
evet 10 kilo olsa dahi razıyım yeterki gel ne olursan ol gellllllll bana gelllllllllll![]()
bi üfleyi ver beni
sıcaklar başladı valla![]()
Kız, napıyon insan bir selam verir değilmi burda ağlıyoz senin için liliiiiiilliii![]()
![]()
Şuan dingilin biriyle uğraşıyorum çok sinirliyim !
Gelirim şekerim gelmem mi
Kurtar beni bu kilodan sana bişi diyim mi ben 1 ayda 10 kilo vermiştim, baktım kimseye lazım değil doğaya verdim
sen nerdesin 1 aydır
![]()
![]()
Sıcak benim topiği de vurdu ondandır![]()
bende 1 ayda 10 kilo alabilirim o zamanahhhh doğaya gitmiş bana gelmeliydi hep dağaya gönderiyorsunuz ama ya
![]()
bende 1 ayda 10 kilo alabilirim o zamanahhhh doğaya gitmiş bana gelmeliydi hep dağaya gönderiyorsunuz ama ya
![]()
Woww, tamam tamam korktum senden aman bana kızma da...![]()
Murat boza bağladın
Üüüüüüüüfle püfle yanıyoruuuuuuum
Bende iyiyim şükür![]()
Hihihiiii gecmis olsun canimm oluyor arada boyle soylerYa dün dingilin biri cidden dingil !
Telefonuma mesaj attı..
Merhaba ben eski bir sınıf arkadaşın numaranı bulmak zor oldu ama sonunda başardım diye bir mesaj çekmiş..
Bende benimkini arayıp bana böyle böyle bir numaradan mesaj geldi dedim. Kim olabilir kız arkadaşlarından biri olabilir mi diye düşündük ilk. Kız arkadaşım olsa direk adını söyler dimi..
Ama bu mesajda bir tane bile isim yok..
Her neyse hattı benim ki arıyor babam arıyor açan yok..
Benim ki ararken çocuk açıyor.
Benim ki ağzına geleni söylüyor. Nereden buldun niye mesaj attın amacın ne gibilerinden..
Çocuk ta ilk okul arkadaşım çıktı.Ama 11 senedir bir selam vermişliğimiz bile olmayan bir insan bu..
Çocukta ya ben onun kız arkadaşı var bir tane onu seviyorum abi , onun için ulaşmaya çalışıyordum falan demiş.Numaraya kimden aldın diye sormuş , bir tane çocuk ismi vermiş.
O çocukta annemin Kurandan arkadaşının oğlu.Çocuk küçücük.
Annesinin telefonundan bizim numaraları alıp alıp götürmüş çocuğa..
Benim ki sinir küpü oldu .Durduramıyorum bir türlü..
Hattını kapat ve kır dedi bana.Hattımı kapatıp kırdım attım.Yeni hat aldım bu sabah..
Şaka gibi gerçekten..![]()
Hihihiiii gecmis olsun canimm oluyor arada boyle soyler
Bende uzun zaman once eski sevgilim ve onun arkadaslari mesaj atiyor diye suanki sevgilim tarafindan hattimi degistirmeye zorlanmistim degistirmistim![]()
Yok ama olan bana oluyordu az kalsın.
Benim ki bana söyleniyor başka kimseye değil. Niye numaranı herkese veriyorsun kesin kız arkadaşların vermiştir diye..
Biz de bundan iki sene önce aynı senin olay gibi bir olay yaşamıştıkta..
Ondan çok öfkeleniyor aklına o olay geliyor.
Hiç bir olayda suçum olmadığı gibi bunda da suçum yokAy aman neyseki hallettik.
O çocuğu görürsem bacaklarını kırıciğimmmmm
Ben gittim değiştirdim bundan sonra hiç kimseye vermem numaramı tövbe..![]()
Eeh erkek iste taktimi takarlar![]()
Dolmişim var mı bir haber canım .. ? Yazamadım sana dün valla çoluk çocukla uğraştım ..