- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #46.281
Dizi izlerken daha çoktu hayranlığım ama şimdi eskisi kadar yok. Baksana kaptırdım sana ilk başlarda o benim diye kavga ediyorduk![]()

klausun orjinaller dizisini izlemiyormusunnn :126:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dizi izlerken daha çoktu hayranlığım ama şimdi eskisi kadar yok. Baksana kaptırdım sana ilk başlarda o benim diye kavga ediyorduk![]()
İyi bi fark mi kotu bir fark mi![]()
aynen şimdi klausu pek takmıyon
klausun orjinaller dizisini izlemiyormusunnn :126:
Ben uzun zamandır dizi izlemiyorum en son vikings izledim birde resurrectionsu sezon finalleri yaptılar .Ondan beridir izlemiyorum..
Ona da başlamıştım bir 6 bölüm gittim sonra kaldım , bakmıyorum..![]()
İyi fark tabi ki deKötü bir farkın olsan şuan konuşuyor olur muyduk esmi
![]()
bende izlemiyorum uzun zamandır şimdi ya ders çalışıyorum ya kitap okuyorumm
reign dizisine sarmıştım şimdi onuda izlemiyorum![]()
:) la bana kimse oy vermedi(oy istemiyorum yanlış anlasılmasın) çok mu kötü yapmısım ki pasta mıİntihara teşebbüsten seni içeri tıktırırım![]()
:) la bana kimse oy vermedi(oy istemiyorum yanlış anlasılmasın) çok mu kötü yapmısım ki pasta mı![]()
Ay iyi bari![]()
ne pastası ? ne oyu yahu
kk daki yarısma işte , tatlı yarısması vardı![]()
eeee kuzum daha daha nasılsın=)
sağol canımBen verdim oyumu ki hem de karaduta
=)
Yav 11 den 17.30 a kadar carsida bi oraya bii oraya yurudum islerim vardi cok yoruldum oooy
Sen nasilsin
sağol canımama hepsine bakıp öyle verdin demi, haksızlık olmasın
![]()
Ben seninki ne geçen gün bakmıştım zaten ama yorum yazmadım bakabildiğime baktım, ilginç gelenlere.. =) karaduta ayrı bir ilgim var![]()
Aaay ne dersiiiiBende bugün fazlasıyla nette vakit geçirdim , vaktim pc başında geçti =) Üşenmezsem bi duşa gireceğimmm sonra ders çalışırım..
eve gitmem gerektiiBende ders çalışıyorum ama dizi izlemiyorum.. =)
Çıktın gittin ha![]()
Aaay ne dersiiii