• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

La deme öyle söyleyince de kendilerini bişey sanıyolar yani öyle diyolar ben bilmiyom:27:
söylemeyin ağırdan satın o gelsin diyiyler:27:Aldığım bilgiler ışığında konuşuyorum şuan:27:

Siz ne düşünüyorsunuz efenim bu konuda:51:

Ağırdan sata sata bi kalmasınlar da, olacağı varsa da uzattıkları için bayıyor bir süre sonra bence..
Sen gel benim bilgilerime takıl , az bilgi vermedim sana torunummm :27::27::27::27:

Kafana göre be güzelim , istediğin gibi oku hiç fark etmez . Biri marga diyo biri margi biri margarinnn diyo biri margaritaa diyo nasıl isterseniz öyle okuyun :33:
ben de seninkini poyraz diye okuyorum gerisi gelmiyo :27: sitede çok melek olduğu için poyraz daha aklımda kalıyo :52:
Off.. Çok pişmanım bu adı aldığıma canım ya. Benimkinin adı Poyraz işte ben de onun meleği(klasik laf işte). Alacağım zaman meleğim diye mesaj attı o olsun dedim en son bir de son hakkım. Kaldım mı böyle? Valla çok pişmanım buradan yetkililere sesleniyorum. :60:

Off.. Çok pişmanım bu adı aldığıma canım ya. Benimkinin adı Poyraz işte ben de onun meleği(klasik laf işte). Alacağım zaman meleğim diye mesaj attı o olsun dedim en son bir de son hakkım. Kaldım mı böyle? Valla çok pişmanım buradan yetkililere sesleniyorum. :60:

Bak yukarıda bize ulaşın bölümü var..
Oraya tıkla nickimi değiştirmek istiyorum dersen , geri dönüş yaparlar sana.. =) Bir kereliğine değiştirme hakkın var

Ağırdan sata sata bi kalmasınlar da, olacağı varsa da uzattıkları için bayıyor bir süre sonra bence..
Sen gel benim bilgilerime takıl , az bilgi vermedim sana torunummm :27::27::27::27:

La hakkat ha bir ara bana bi sayfa dolusu yazıp özelime yollamıştın:27::27:
Şimdi baktım bulamadım lanet olsun ne oldu o yazılara:5::5:
Güncel bilgiler istiyorum senden Margim,senin engin bilgilerinden yararlanmak istiyorum:27::27:
Buraya belli aralıklarla gelip senden seans seans bilgi alıcam habarın ola:27::27:

La hakkat ha bir ara bana bi sayfa dolusu yazıp özelime yollamıştın:27::27:
Şimdi baktım bulamadım lanet olsun ne oldu o yazılara:5::5:
Güncel bilgiler istiyorum senden Margim,senin engin bilgilerinden yararlanmak istiyorum:27::27:
Buraya belli aralıklarla gelip senden seans seans bilgi alıcam habarın ola:27::27:

O bilgiler eski yaşadıklarınla alakalıydı.Aynı bilgileri herkese uygularsan ters tepebilir kızım, sen durumu izah et ben yollarım sana engin 1 engin 2 engin 3 .. diye giden bilgileri .. :27::27::27:

gööööö.....tüüüüüüüüü booooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gacilarrrrrrr:52::52::52::52::52::52:

gööööö.....tüüüüüüüüü booooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkllllllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gacilarrrrrrr:52::52::52::52::52::52:

Şu güneşi beklerken de ki güneş bi doğsa ve sonra batsa sende şu imzanı değiştirsen , gün batımını izlesen ne ka güzel olur du ne ka ne ka ne kaaaaa:52::52::52::52:

Back
X