- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #46.721
of sorma yaaldım bir kaç kilo işte
ramazanda çok yemeye başladım ben anlamadım ama gece yemeklerinden dolayı herhalde
![]()
hadi hadiiii ramazana atma suçu şimdiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
of sorma yaaldım bir kaç kilo işte
ramazanda çok yemeye başladım ben anlamadım ama gece yemeklerinden dolayı herhalde
![]()
Ay kız iyi ettin vallahi he benim birileriyle konuşmaya ihtiyacım varmış sıkıntım geçti biraz sağol
Yürü git![]()
Ben olsam sırf bana eziyet olsun diye kendimi karpuzların içine atardım hahahah hiç işkenceye yatkınlığın yok be..
seni alan koca yaşadı oh![]()
Yok sana bir daha telefon numaraıs![]()
niye la naaaaptımki ben sana:86::86::86::86:
zevk almaya bakarım napıyım![]()
bende çikolatalı pasta tarıfı ısterım o zaman![]()
ayyy bende iftarda o kdar çok yiyorumki, sanki ömrü billah bi daha yemek yüzü görmeyecek gibi, sahur falan yapamıyorum midemin doluluğundan..
avatarıma bulaşanı pıçaklarım:104::104::104::104::104:, senin avatar bende bu etkiyi bırakıyor olabilir, böyle dinlenip dinlenip dövmelik.. dövücen dövücen, tam köşeye çekilip dinlenecekken, tipe bakıp bidaha kalkıp dövücen
ayy şaka yapıyom kızmıyon dimiii![]()
Ben bilmem ki pasta börek çörek![]()
dur o zaman sana atcam sucuhadi hadiiii ramazana atma suçu şimdiii![]()
Ay demii.. Ben bide yemek yememin yanında kola icmemen gerekirken kac gundur aksam bi basliyorum geceye kadar iciyorum. Kolada cok sisirior insani
avatarıma bulaşanı pıçaklarım:104::104::104::104::104:
(not :hayır kızmadım)
ogren o zaman![]()
Ben bilmem ki pasta börek çörek![]()
bende sana bok atarımmmmdur o zaman sana atcam sucu![]()
ayy işte şimdi içtim bi tane daha iftarda da içmiştim, bitane daha doldurucamm pööööffff
![]()
Karpuz çekirdekleri ve sen. Ben beni alanın yaşayacağını düşünmüyorum:26: ya seni alacak adam karpuz seviyorsa o da var bak büyük konuşma![]()
Niye yoksa sende beni abine almazmısınavatarıma bulaşanı pıçaklarım:104::104::104::104::104:
(not :hayır kızmadım)
ogren o zaman![]()
Ayıp ayıp bende ne hanım hanim kız marifetli kız diyodum kendi kendime.. Cocuk 6 gün snra askerden gelcek ne yedirceksin geldhginde hi![]()
Nerelisiniz kızlar, adınız soyadınız ne yaşınız kaç evli bekar çocoluklu çoluksuztc kimliklerinizle tanıtın bakam
![]()
Niye yoksa sende beni abine almazmısın
Sevgilim tatlı işi sevmiyor sadece sütlü tatlı seviyor![]()