• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Erkek arkadaşı senin gibi aşırı fanatik Beşiktaşlı olmayan biri de anlamazdı. Herkes çok saçma seven insanlar bunun için mi ayrılır tarzı yorumları gördükçe artık ban üzerine ban yerdim. :27: :27:

Şimdi bir şey anlatacağım ama yuh diyeceksin. Bende eskiden farklı bir takımdan insanı arkadaşlığıma kabul etmezdim.Büyüdükçe aştım bu konuyu..:18::18::17::17::17:

Şimdi bir şey anlatacağım ama yuh diyeceksin. Bende eskiden farklı bir takımdan insanı arkadaşlığıma kabul etmezdim.Büyüdükçe aştım bu konuyu..:18::18::17::17::17:
Niye inanmayayım? Benimki de öyle. Bir de ortaokul arkadasım kendisi Beşiktaşlı olmayan kızlarla çıkmazdı. :27: Benimle görüştüğüne ( Fenerbahçeli olduğum için ) ailesi inanamamış. Keyfi bilir tersi olursa. :51:

Niye inanmayayım? Benimki de öyle. Bir de ortaokul arkadasım kendisi Beşiktaşlı olmayan kızlarla çıkmazdı. :27: Benimle görüştüğüne ( Fenerbahçeli olduğum için ) ailesi inanamamış. Keyfi bilir tersi olursa. :51:

Her şeyin bir ilki var işte, bizim evde annemle biz beşiktaşlıyızdır.Babam gs lıdır..
Ben küçükken odama takım posterleri asardım.Babam geldiğinde indir onları aşağıya diye kovalardı beni, bende güle güle kaçardım :9::9::9::9:

Back
X