• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Az önce ıslattım attım inşallah kalmaz bundan öncekilere hemen müdahale etmediğim için hep kaldı..
Su damlamış gibi iz kalıyor ayar alıyorum :47:
Ben de diş macunu lekesi manyağıyım. Akıllanmam, uslanmam. Üzerimi değiştirdikten sonra dişlerimi fırçalarım hep leke olur tekrar değiştirmek zorunda kalırım. Sil sil geçmiyor da. :27:

Ben de diş macunu lekesi manyağıyım. Akıllanmam, uslanmam. Üzerimi değiştirdikten sonra dişlerimi fırçalarım hep leke olur tekrar değiştirmek zorunda kalırım. Sil sil geçmiyor da. :27:

Kız onun lekesi geçiyor nasıl geçmiyor en zor leke yağ lekesi bence ..
Küçükken annem dişlerini fırçalamadan yatma derdi, uyuşuk uyuşuk yarım yamalak fırçalarken bende az bulaştırmadım hani :33:

Kız onun lekesi geçiyor nasıl geçmiyor en zor leke yağ lekesi bence ..
Küçükken annem dişlerini fırçalamadan yatma derdi, uyuşuk uyuşuk yarım yamalak fırçalarken bende az bulaştırmadım hani :33:
Ne kadar silersen sil orada sanki su damlamış gibi leke kalıyor. Hatta yiğenimin ıslak mendilleriyle siliyorum o çok kaliteli diye o bile fayda etmiyor. :60:
O kadar dikkat ederim yine damlar yine damlar..

Ne kadar silersen sil orada sanki su damlamış gibi leke kalıyor. Hatta yiğenimin ıslak mendilleriyle siliyorum o çok kaliteli diye o bile fayda etmiyor. :60:
O kadar dikkat ederim yine damlar yine damlar..

İki dakika suya tutsan çıkacak ama :27: benim de bir huyum vardır çamaşırlarımı annemden gizli hep kısa programda atarım..
Yakaladığında makineyi durdurup uzun programa alıyor :27::27:

Back
X