• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Seni çalıştırabilirim istersen canım..
Hatta sana metmatik soru çözüm bankaları yollayabilirim..
Fem set var elimde bunları atayım istersen.. Baka baka çözersin konu anlatımıda süper..
Piyasa daki fem setlerden değil tatlım, daha ayrıntılı konu anlatım çok örnekli sorular klasik soru ve bolca test var..
çok sağol canım benimm :KK60:
bende sıfırdan matematik aldım ygs ama özel hoca olmadan olmuyor birinin bana anlatması gerek yada video izlemem gerek hoca tutacaktım ama fazla geldi bana :KK14:
sen nerde oturuyordun canım

çok sağol canım benimm :KK60:
bende sıfırdan matematik aldım ygs ama özel hoca olmadan olmuyor birinin bana anlatması gerek yada video izlemem gerek hoca tutacaktım ama fazla geldi bana :KK14:
sen nerde oturuyordun canım
Ben sana uzak oturuyorum da, ben çalıştırırım derken çözemediğin soruları sana buradan anlatabilirim demek istedim canım..

o
Ben sana uzak oturuyorum da, ben çalıştırırım derken çözemediğin soruları sana buradan anlatabilirim demek istedim canım..
olur canım :KK66: ama çok soru sorarımm hele kümelerdenn ve Doğal Sayılar ve Tam Sayılardan :KK57::KK23:
tekrar çok teşekkürler canım :KK19:
o kitapda doğal sayılarda kalakaldım ben tam anlayamadım sanırm:KK22:

o

olur canım :KK66: ama çok soru sorarımm hele kümelerdenn ve Doğal Sayılar ve Tam Sayılardan :KK57::KK23:
tekrar çok teşekkürler canım :KK19:
o kitapda doğal sayılarda kalakaldım ben tam anlayamadım sanırm:KK22:
Çok kolay konudur o , ilk başta zorlanırsın ama belli başlı soru kalıpları var.
Döndürüp döndürüp aynısından soruyolar..
Sen kendine çalışma programı hazırla..
Hatta ben sana numara veririm , çözemediğin soruların resmini çeker çeker atarsın.Bence çözer çözer atarım resimli anlatım gibi işte.. =D anlaştık mı..
Ama o gün hangi konudan soru çözeceksen bana bir gün öncesinden söyleki hazırlıklı geleyim..

Çok kolay konudur o , ilk başta zorlanırsın ama belli başlı soru kalıpları var.
Döndürüp döndürüp aynısından soruyolar..
Sen kendine çalışma programı hazırla..
Hatta ben sana numara veririm , çözemediğin soruların resmini çeker çeker atarsın.Bence çözer çözer atarım resimli anlatım gibi işte.. =D anlaştık mı..
Ama o gün hangi konudan soru çözeceksen bana bir gün öncesinden söyleki hazırlıklı geleyim..
anlatım bölümü az bana az geldi :KK43:
evet program hazırlamalıyım :KK14:
olur anlaştık :KK19:
facen varmı ordan buluşalım bnm whatsappm yokda :KK14: :KK51:

Bunları buldum :KK54:

tumblr_mqq6p2nOE11s4p7pxo1_500.gif

tumblr_mw9jef5PQY1s4gieco1_500.gif

tumblr_mt7xj6YpUx1so7sf6o1_500.gif

tumblr_ltdztgZ5HL1qgabk8o1_500_large.gif

tumblr_n4384oHKyB1qiwrzoo3_500.gif

tumblr_mkvagckrmJ1qll5dxo2_500.gif

200.gif
bebeğiim hepsi harikaaaa teşekkür ederiiimmm

Günaydın cicişim şaka yaptım şakaaaa =) dün işlerim vardı mesaj atamadım ne yaptınız bakayım
Şuan kafama yağ ı geçirdim =D
dün çok konuştuk ama ben biraz daha zamana bırakalım istiyorum.Hazır değilim hiç bişekilde ve biliyorum ki oda değil. .
Öyle oldu bittiye getirmek istemiyorum..
Ne yağı laaann

Back
X