- 20 Ocak 2013

- 1.708

- 835

- 178

- Konu Sahibi Huy Meselesi
 - #60.641

Birazdan cocuklari carsiya goturecem evi yuzunden toplasam eyi olur gelde bi ucundan tut

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hharbi senin pro yu acinca niye nerelerde oldugun gorunmuyo cokmu acik olduO nasıl ödev kız öyle![]()
Malum harbi başka, bekle dur şimdi cevap vermesini, zurnaVay anam vay harbi totoyu kaldiracakta yazacakta,, o kadar zor sartlar altinda yaziyorumki benim 3 numara tableti oyle kirletiyoki parmagim ekrana yapisiyo biliyomusun![]()
kızım ben çalışan bir bağyanımm müşteri geldi kalkmak zorunda kaldım ne hemen cırlıyonVay anam vay harbi totoyu kaldiracakta yazacakta,, o kadar zor sartlar altinda yaziyorumki benim 3 numara tableti oyle kirletiyoki parmagim ekrana yapisiyo biliyomusun![]()
hemen fırsat bilMalum harbi başka, bekle dur şimdi cevap vermesini, zurna![]()
Laf sokmayımı? Akrebim ya hani, hiç acımamhemen fırsat bil![]()
aslanım ben dikkat et üstüne basıp ezmeyeyim seniLaf sokmayımı? Akrebim ya hani, hiç acımam![]()
Sen aslanım dedikçe aklıma fareden korkan fil geliyor niyeyseaslanım ben dikkat et üstüne basıp ezmeyeyim seni![]()
sende akrebim deyince kendini sokup öldüren akrep geliyor nedenseSen aslanım dedikçe aklıma fareden korkan fil geliyor niyeyse![]()
Yok kiz benim kizin gelmeye niyeti yokKiz topige nolmus kimse yok listede dusuyo icim acidi, nerdesiniz leeenn .... meryem dogurdumu haberi olan varmi![]()
Suraya bak ya t9la yazarsan boyle olur MEVLID kandiliiiCanlarim nasilsiniz Kızlar yarın sınavım var bugünde mirac kandili lütfen duaaaa edin![]()
Ah bu bayanlar 7 sinde neyse 70 indede o iste napcan, senin kiz cekirdekten yetisiyoYok kiz benim kizin gelmeye niyeti yoknber
Sninde canimSuraya bak ya t9la yazarsan boyle olur MEVLID kandiliii![]()
![]()
kiz sen adamin sinir kat sayisini yukseltiyon niyekine, bidaha bana zurna deme zurnanin gazabina ugrarsinMalum harbi başka, bekle dur şimdi cevap vermesini, zurna![]()
En teknoloji düşkünü ve en oyun kurdu üye seçildim.Ne enleriymis hayirdir bacim![]()