- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.381
Gitmem hic bir yereeeeeeee elimden tut :??Çok korktum margamm gitmeeee
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmem hic bir yereeeeeeee elimden tut :??Çok korktum margamm gitmeeee
![]()
Ayyy bende bayılırım çok sewerim yaHıh işte şimdi bittim ben kahve demiycektin güzellik can evimdir çünkü :))
Hic denemedim icmedigim icinBende içiyom kızlar ya sormayın denediniz mi hiç birakmayi![]()
Denedim olmadı beynim kabul etmeli önceBende içiyom kızlar ya sormayın denediniz mi hiç birakmayi![]()
Kahvekoliksin demek himmmmmm:) bende severim ama o derece muptelasi degilimdirHıh işte şimdi bittim ben kahve demiycektin güzellik can evimdir çünkü :))
İyi beraberce içer bayılırız bi güzel bizdeAyyy bende bayılırım çok sewerim ya![]()
Tamam tuttumGitmem hic bir yereeeeeeee elimden tut :??
Tamam tuttum
Nasıl korktum acaydim dedim kollarimi getmeeeee diyeydim dedim yaaa![]()
Da Almanya seyahatimde çaykoliğe doğru meğillendim sanki :))Kahvekoliksin demek himmmmmm:) bende severim ama o derece muptelasi degilimdir
Bayilalim sonrada limon içelim ayılirizİyi beraberce içer bayılırız bi güzel bizde![]()
Vallahi şekersiniz yaTamam tuttum
Nasıl korktum acaydim dedim kollarimi getmeeeee diyeydim dedim yaaa![]()
Ooo bana bildirim gelmedi balım :/mahperi hatun , uyudun mu tatlis :)
Tamam bana uyarBayilalim sonrada limon içelim ayıliriz
Ayılana gazoz bayılana limon hesabı![]()
Diyemedimm şimdi diyoz ya işte caktirma margam amaDiyemedin iste
Niye diyemedin niye yapamadinnnnn(
Haftaya yagmur var yasasinnnnnn
Arada bana da gelmiyor :)Ooo bana bildirim gelmedi balım :/
Bende severim ya ben iki uc gun once usuyordum battaniyeye sarilip uyuyordumDiyemedimm şimdi diyoz ya işte caktirma margam ama
Yağmuru çok sewerim yafuuu
dikkat edeyim barimArada bana da gelmiyor :)
Antalya kadar sıcak olamaz bir yerBende severim ya ben iki uc gun once usuyordum battaniyeye sarilip uyuyordum
Ama iki gundur hava felakaet sicak oldu
O şekerlik sizden efeniiimmm bi birakmiycam şeker sensin inankiVallahi şekersiniz ya![]()
Banada oluyor yenileyince görebiliyorum bazı bildirimleriOoo bana bildirim gelmedi balım :/